Connect with us

TV

KORONA stiže u Ami G Show! U utorak 31. marta od 22.30 samo PINK TV!

Published

on

I ovog utorka od 22.30, dok ste vi bezbedni kod kuće, ekipa emisije “Ami G Show” za vas je pripremila još jedno nezaboravno veče. Gosti Ognjena Amidžića ovog utorka biće Sanja Marinković, Darko Lazić, reperi Rimski i Korona, Marina Visković i Zorana Jovanović Zorannah.

Kao i mnoga TV lica ružičaste televizije, i Sanja Marinković i dalje snima emisiju “Magazin In”, koja se već skoro dve decenije emituje na TV Pink. Tako Sanja i njeni gosti čine da subotnje popodne kod kuće bude savršeno. O izazovima sa kojima se susrela tokom višedecenijske karijere, kako izgleda rad u vanrednim uslovima i još mnoge detalje iz poslovnog i privatnog života otkriće Sanja ovog utorka u emisiji “Ami G Show”.

Darko Lazić Ami G Show 31. mart 2020.

Otkako se podvrgnuo operaciji smanjena želuca, Darko Lazić je vidno smršao, mada je pred njim dug put. Nakon saobraćajne nezgode Darku je kretanje bilo maltene onemogućeno, zbog čega se ugojio. Kada se rehabilitacija završila, Darko nije mogao potpuno da se oporavi jer zbog prekomerne težine nije mogao da se kreće. Darko se u emisiji “Ami G Show” našalio na račun svog mršavljenja.

– Hoću da smršam, da bih mogao da jedem ponovo – rekao je Darko i nasmejao sve u studiju.

O procesu mršavljenja i koliko mu teško pada odricanje od hrane, o svemu što mu se u proteklom periodu dogodilo, kako podnosi karantin i o planovima za budućnost, Darko će govoriti u emisiji “Ami G Show”.

Ognjen je ugostio i repere Premila Jovanovića, poznatijeg kao Rimski Rimokila i Predraga Miljkovića, kog javnost zna pod umetničkim imenom Korona Getoven. S obzirom na to da je u svetu proglašena pandemija koronavirusa, Koronino umetničko ime postalo je glavna tema na društvenim mrežama.

On je objasnio da u trenutku kada se odlučio za ovo umetničko ime, Korona nije bio ni svestan da bi u budućnosti moglo da se povezuje sa virusom koji je zahvatio celu planetu.

– Nisam uopšte razmišljao da će doći danas do ovoga i da će se moje umetničko ime povezivati  sa nečim ovako lošim što se dešava ovde i svuda u svetu – rekao je Korona, koji je zbog umetničkog imena izazvao veliko ineteresovanje.

U studio emisije “Ami G Show” dolaze i popularna pevačica Marina Visković, kao i nekadašnja blogerka, a sada jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, koju sada već svi znaju pod imenom Zorannah. S obzirom na to da se za njen ljubavni život interesuju mediji, Ognjen joj je u emisiji postavio i neka škakljiva pitanja o partnerima i onima koji su joj se udvarali.

– Kao što rekoh, lista je dugačka, ali Filip Krajinović – dala je odgovor Zorannah, a koje je pitanje, saznaćete ako sutra uveče budete uz TV Pink.

Kao i uvek, Ognjen će na brojne izazove staviti sve goste, zato ne propustite “Ami G Show” u utorak 31. marta od 22.30 na TV Pink!

Foto Pink

Advertisement