Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO – PEVAČICA: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Da li se Milica Pavlović VRAĆA?

Da li ćemo Milicu Pavlović gledati i u nastavku, ko su novi likovi, kad počinje snimanje…

Published

on

PEVAČICA danas, u subotu 16. oktobra,  zvanično završava svoje ovogodišnje TV putovanje. Bilo je novo, sveže, drugačije, a u poslednjih nekoliko epizoda i istinski napeto.

Serija „Pevačica“ donela je nešto drugačije na domaće male ekrane. Prvi put smo se susreli sa onim licem Srbije za koje svi znamo, a o kom se javno retko priča. Da li magija postoji? To je pitanje o kom će se još dugo raspravaljati. A na pitanja koje nam je postavila „Pevačica“ odgovore ćemo pronaći već u večerašnjoj epizodi koja se emituje na kanalu Superstar od 21.00. Prema rečima scenaristkinje serije Nataše Drakulić – barem na većinu najvažnijih pitanja.

A šta će biti sa ostalima? Na te odgovore moraćemo da pričekamo. Druga sezona stiže naredne godine, otprilike u isto vreme kada se emitovala i ove, a šta nam donosi otkrivamo u razgovoru sa Drakulićkom.

– Snimanje će biti u martu sledeće godine jer naš reditelj Miloš Kodemo do tada radi na jednom stranom projektu. Scenario se uveliko priprema. U nastavku će biti i mnogo novih likova, ali u našem poslu mi nikad ne govorimo unapred o tome. Uroka radi – poručuje Nataša, a mi ne možemo da je ne pitamo ono najvažnije.

Serija PEVAČICA – Da li ćemo gledati Milicu Pavlović u drugoj sezoni?

Hoćemo li u drugoj sezoni gledati Milicu Pavlović? Za Jelenu Mur je već sasvim izvesno da će se pojaviti. Iz kog ugla će biti sagledana priča Ivane Lazić u nastavku.

Radnja druge sezone vodi nas u prošlost i budućnost. U flešbekovima pratimo životnu priču Ivane Lazić pre svega što se dogodilo u prvom ciklusu.

– Serija ima nekoliko vremenskih tokova i postoji mnogo toga što o liku koji tumači Milica (Ivana Lazić) nismo videli. Imala je i ona svoj put transformacije. Veliki pozdrav za Milicu, divna devojka – uz pozdrav za pevačicu, otkrila nam je malo, ali sasvim dovoljno scenaristkinja.

Kako je od ranije poznato, druga sezona polako napušta svet estrade i prebacuje se više u svet magije i magova. U nastavku nas očekuje mnogo više misterije. Serija će se baviti borbom među magovima, koji za svoje potrebe kao oružje koriste živote nevinih, ali naivnih žrtava.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement