Connect with us

TV

“Premijera – Vikend specijal“ otkriva nam KAKO POZNATI PROVODE POLICIJSKI ČAS?

Published

on

Još jedno nedeljno popodne rezervisano je za najgledaniju emisiju o poznatima, “Premijera – Vikend specijal“, koja je na programu TV Pink od 14.15 časova. Ostanite kod kuće, a kroz aktuelne priče o domaćim i stranim zvezdama vodiće vas Ognjen Nestorović, kome će društvo u studiju praviti Katarina Nikolić.

Odlukom Vlade Republike Srbije, policijski čas tokom vanrednog stanja traje radnim danima 17-05 časova, a vikendima 15-05 časova. Nemanja Vujičić je odlučio da poseti neke poznate ličnosti i na bezbednoj udaljenosti proveri kako one provode policijski čas.

Premijerna ekipa prvo je obišla folk pevača Acu Pejovića, koji poštuje sve mere bezbednosti i dane provodi kod kuće. Kao i većini, i njemu karantin teško pada.

  • Pa teško pada svakom normalnom čoveku – rekao je Aco.

Nemanja je obišao i Snežanu Đurišić, Sanja Đorđević i Sašu Kovačevića, a kako oni provode dane u izolaciji, da li poštuju sve mere zaštite, kakve snažne poruke su poslali i kakve zanimljive detalje su otkrili, saznaćete ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu”.

Naučićete kako da kreativno uz poznate provedete dane u izolaciji. Očekuju vas uživo uključenja I razgovori sa zvezdama iz Italije, Istanbula, Beograda i Kruševca.

Voditeljima se često događaju nezgodne situacije u programu, a jedna od njih dogodila se i Nataliji Simović tokom snimanja jedne episode emisije “DNK”. Učesnik Moša, koji ima više od 70 godina, je Nataliju prilikom zagrljaja udario po zadnjici, a ove i još nezgodnih situacija prisetićete se u nedelju na Pinku.

Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” razgovarala je sa numerolozima, koji su otkrili kakvo leto nakon epidemije koronavirusa očekuje naše javne ličnosti.

Ispratili smo i dugo očekivanu premijeru nove sezone hit serije “La Casa de Papel” u kojoj jednu od glavnih uloga ima jedan srspki glumac. Otkrivamo i nepoznate detalje sa snimanja kultnih filmova koji su promenili tok života domaćih glumaca.

U studio kod Ognjena na nedeljnu kafu stiže autorka i voditeljka emisije “Magazin In”, Sanja Marinković.

Ostanite kod kuće i ne propustite novu epizodu najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 5. aprila uživo od 14.15 na TV Pink!

Foto Pink

Advertisement