Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Evo KADA počinje snimanje DINASTIJE i KAKO će izgledati LUKSUZNA VILA srpskih KARINGTONA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U Šimanovcima, u Pinkovom filmskom studiju uveliko teku pripreme za prvu klapu srpske „Dinastije“. Franšizu američke telenovele, koja je u ondašnjoj Jugoslaviji praznila ulice, otkupio je Emotion production.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počinje serija BELEŽNICA! A evo i KADA, i NA KOM KANALU!

Kako saznajemo scenografija za ovu seriju je spremna, ali se još uvek priprema set za početak snimanja.
– Snimanje se očekuje uskoro, produkcijski sve teče kako je planirano – poručuje za Film i TV pouzdan izvor, dodajući da je najteži posao upravo to da snimanje konačno – počne.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Radoš Bajić za FILM i TV: Još čekam seriju koja će SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA skinuti sa TRONA!

– Najveći i najteži posao je da se sa snimanjem krene. Da se sve utegne, dovrši, pa kad padne prva klapa sve će biti lakše.

Pročitajte još Sloboda i Dragana Mićalović imaju TREĆU SESTRU, a OVO O NJOJ – NIKO NE ZNA! Evo ŠTA je MIRJANA poručila svojim sestrama…

O podeli se još uvek ne zna mnogo, samo su poznata imena glumaca koja će se u ovom projektu pojaviti. U „Dinastiji“ će igrati Marija Karan, koja je karijeru gradila i u Holivudu, pa će verovatno uneti dašak tog holivudskog glamura u sam lik koji bude tumačila.

https://www.instagram.com/p/CLY0buQB5Mi/

Pročitajte još JUNACI NAŠEG DOBA – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Mirka Vasiljević OTIMA VRUĆKA od MILICE MILŠE! A evo I KAKO!

Takođe, u podeli je i Peđa Bjelac, koji je u inostranstvu izgradio značajnu karijeru, kao i neprevaziđeni Rade Šerbedžija. Pominju se još i Milutin Mima Karadžić, ali i mnogi drugi glumci iz okruženja. Plan je da se uradi 100 epizoda, koje će biti emitovane na RTV Pink.

Pročitajte još ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

I dok se još uvek spekuliše koji će od izabranih glumaca igrati Blejka, Kristl, Aleksis, Felon, Stivena ili Semi Džo, na FOX LIFE ponedeljkom od 21.00 (dve epizode) možete pratiti kako izgleda američki rimejk popularne sapunice u kojoj glavne uloge tumače Elizabet Gilis kao Felon i Grant Šou kao Blejk.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Foto Emotion

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement