Connect with us

Top Story

HIT! Marija Karan – SRPSKA ALEKSIS?Glumica OTKRIVA sve o njenom liku u seriji DINASTIJA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumica Marija Karan popularnost je stekla u filmovima “Kad porastem biću kengur”, “Jesen stiže, dunjo moja”, “Četvrti čovek”, a naročito u seriji “Ljubav, navika, panika”.

Pročitajte još Milica Milša otkriva KAKO se dočekuje USKRS u domu ADE KANAČKI, i koji GREH ona – NAJTEŽE PRAŠTA!

2006. odlazi za Los Anđeles, gde upoznaje producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka. Sada se vratila u Srbiju povodom snimanja srpske verzije serije “Dinastija”.

– Prijatno me je iznenadilo što se radi rimejk serije iz osamdesetih. “Dinastija” je serija koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku.I srećna sam što je prepoznat potencijal priče, koja nas vraća u neka stara vremena, sa vrednostima koje na ovom tlu možda još uvek nisu ispričane, a dodatno će biti izazovno da ih interpretiramo shodno našem podneblju – kaže glumica za TV Novosti, i dodaje:

“Dinastija” je izašla kada sam se ja rodila, i sećam se da sam kao mala pevala pesme iz te serije, igrajući lastiš sa drugaricama. Sigurna sam da ćemo ovim rimejkom osvežiti sećanja onima koji su to nekada gledali, ali ćemo dobiti i neku novu publikui dati i pečat sadašnjeg vremena uz novu glumačku podelu.

Pročitajte još Nenad Okanović kao SIN DRAGAN osvojio je srce CELE SRBIJE! A NIKO ne zna KOJA LEPOTICA je osvojila NJEGOVO SRCE!

O tome kako je došlo do ponude da igra u ovoj seriji, kaže:

– Pozvali su me iz produkcijske kuće “Emotion”, i kada sam čula da je reč o “Dinastiji”, odmah sam bila zainteresovana. Bila sam presrećna da me divan povod vrati u Beograd, i da mu se posvetim na neko duže vreme. To su bili sami počeci, nije se znao oatatak kastinga, a sada, kada sam saznala ko su mi kolege, i kakvom sam ekipom okružena, još više se radujem snimanju.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počelo snimanje DRUGE SEZONE serije JUNACI NAŠEG DOBA! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Glumica ne želi da otkriva previše detalja o liku koji će tumačiti.

Ostaviću vas još malo u neizvesnosti, jer je to još uvek tajna, ali će publika moći da me vidi u nekom novom svetlu. Ko god je gledao “Dinastiju”, taj lik niko nije zaboravio – kaže Marija, i dodaje:

– To je neko ko sa lakoćom, šarmom , ali i upornošću osvaja svoje ciljeve. Ona uvek ima plan, nikada ne spava i zna šta želi. Pa izvolite, pogodite – zaključila je Marija, a mi se pitamo da li su njena nova crna boja kose i nagoveštaji koje nam je dala znak da je lepa glumica dobila rolu opake Aleksis?

Pročitajte još Otkrivamo SVE o seriji SABLJA – KO je UBIO Zorana Đinđića? Dokle se stiglo sa radom na scenariju? Kada nas očekuje PREMIJERA?

Dotakla se i partnera u seriji.

– Urađen je sjajan kasting. Tu su divne kolege Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac i drugi – rekla je glumica.

Pročitajte još HIT! Đorđe Milosavljević otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI: Stižu VAMPIRI i novi DEMONI? A evo i koji su!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/NOVOSTI

Advertisement