Connect with us

TV

Mašan Lekić postaje deo ekipe VESTI Prve televizije!

Published

on

Od ovog vikenda, Mašan Lekić priključuje se ekipi Vesti Prve televezije izveštavaće o vanrednom stanju direktno sa ulica

Još od početka ove teške situacije redakcija emisije „Na mestu zločina“ prati rad policije, koja je u prvim redovima borbe protiv korona virusa. U cilju još bolje informisanosti građana, od ovog vikenda, deo ekipe na čelu sa Mašanom Lekićem, pridružiće se kolegama iz informativne redakcije Prve televizije tako što će se tokom trajanja Vesti uživo uključivati sa raznih punktova za vreme policijskog časa – iz vazduha, iz policijskih patrola, iz različitih gradova širom Srbije.

Ovo nije prvi put da Mašan sarađuje sa informativom. Kad god su se dešavale vanredne situacije poput poplava u Obrenovcu, kada je sneg okovao sela po Srbiji, za vreme velikih šumskih požara, za vreme nekih većih demonstracija, ili za vreme krize na jugu Srbije kada su se vodile borbe u kopnenoj zoni bezbednosti početkom decenije – išao je sa ekipom na najugroženije lokacije i izveštavao o trenutnom stanju.

Pratite Vesti Prve u 18 sati i saznajte najvažnije informacije o aktuelnoj krizi.

Foto PRVA

Advertisement