Connect with us

Featured

IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Published

on

Ada Kanački, zvezda serije Igra sudbine, nalazi se pred prelomnom tačkom. U njenom životu događaju se turbulencije koje je mogu koštati svega. Porodice, kompanije, ljubavi, pa i života. Izgleda da se Igra sudbine ovog puta svom snagom obrušila na neuništivu tigricu rešena da je – uništi. Hoće li u tome uspeti? Donosimo vam tri najrealnija scenarija na temu – Šta očekuje Adu Kanački u nastavku serije?

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

1. Igra sudbine – Ada Kanački gubi KAN HOLDING

Mada je Ada trenutno zadovoljna postignutim poslovnim uspesima i očekuje razvoj situacije u svoju korist, teško je ne osetiti da se nešto krije ispod žita. Mi osećamo da je reč o velikoj podvali koju je Bruner izveo u dosluhu sa Donkom i Ambasadorom. Ta podvala mogla bi Adu koštati svega. Ona je uverena da time što u Upravnom odboru poseduje većinu i tri mesta drži moć u svojim rukama. Nama se, ipak, čini da će biti veoma iznenađena kada sazna ko se nalazi sa druge strane direktorskog stola. Nekako slutimo da će to biti upravo oni koji će joj prevarom oduzeti Kan Holding i caricu Kanački zbaciti sa prestola.

Pročitajte još ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN…

2. Sofija joj oduzima kuću i izbacuje je na ulicu!

Trenutno, Sofija Šubarević svoju opasnu igru igra u rukavicama. Ipak, prema onome što smo videli u poslednjih nekoliko epizoda, čini se da će on ate rukavice uskoro skinuti. I istima pošteno ošamariti svoju svekrvu – Adu Kanački. Prvi na udaru kao što smo već čuli biće Adin sin Luka. Adu bi ova situacija mogla da izbaci iz takta. U zavisnosti od toga za koji scenario se Sofija bude opredelila kada je reč o Luki (pokušaj ubistva, proglašavanje Luke ludim i nevernim, ili razvod), ishod njenog plana će, svakako, biti isti – polovina svega što Luka ima pripašće njoj. Ali ne sumnjamo da će Sofija ovog puta tražiti i više. Možda SVE! U tom slučaju Ada će završiti na ulici, a Sofija na njenom tronu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

3. Adino zdravlje biće OZBILJNO UGROŽENO

Posle brojnih stresova koje je preživela što privatno, što poslovno, uz istoriju Adinog lošeg zdravlja (poznato je da redovno uzima lekove za srce), ne sumnjamo da je moguće da se Adi dogodi nešto ozbiljno loše. Pritisak zbog veze sa Ivanom. Užasna iznenađenja koja je očekuju na poslovnom planu. Sofijine igrice bez kraja. Brunerova osveta. Donkine čarke. Neizvesna sudbina Kan holding… Sve ovo dovoljno je da Adu uz jedan veliki šok gurne sa litice pravo u najveće muke. Hoće li njena dugogodišnja bolest ovog puta, zbog silnog stresa, ipak, uzeti danak. Koji je to veliki užas koji Adu Kanački očekuje u narednim epizodama?

Pročitajte još Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement