Connect with us

Featured

Igra sudbine 202. epizoda – LUKA je SLAGAO SOFIJU! OVO mu NEĆE ZABORAVITI! Ali i BRUNER sprema OSVETU!

Published

on

Igra sudbine 202. epizoda, koja je na programu u četvrtak, 24. decembra zakomplikovaće situaciju u životima naših junaka – još više. Pod svetlima reflektora će se naći Bruner, Ada i Ivan, ali oni nisu jedini kojima je Igra sudbine spremila – šok.

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Za početak otkrićemo šta je zaista iznerviralo Brunera. A to je poljubac Ade i Ivana. Zbog toga što ga je ujela za srce, čvrsto je rešen da joj se osveti i udari tamo gde zna da će je boleti. Pitate li se i vi kao i mi – kako i kome će se Bruner osvetiti?

Pročitajte još DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

Za razliku od Brunera, svi ostali veruju da se Ivan smuvao sa Pančetom. Razlog tome je što je Aleksa video Pančetin i Ivanov zagrljaj i sve protumačio pogrešno.

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

Nakon urnebesne scene u kafiću kada je Žaklina polila Luku pivom po glavi, a zatim flertovala sa njim, dogodiće se nešto neočekivano. Luka će slagati Sofiju da se sam polio. Sofiji, međutim, nije jasno kako mu je to pošlo za rukom i počinje da sumnja. Da li je on vara?

Pročitajte još BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

Zvonimir odlazi u magacin kod Janka i počinje da mu preti. Hoće li Janko uspeti da izdrži Matijin pritisak? Ili će završiti kao nesrećni majstor iz Nemačke?​

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Foto Promo

Advertisement