Connect with us

TV

Igra sudbine – epizoda 201: ŠOK! LUKA ima novu LJUBAVNICU? O kome je REČ?

Published

on

Igra sudbine – epizoda 201: ŠOK! LUKA ima novu LJUBAVNICU? O kome je REČ?

Hop, hop, hop… Igra sudbine vrti kolo sreće i ne staje da ga okreće. U novoj epizodi 201, koja je na programu u sredu, 23. januara, nekima će se ta sreća osmehnuti, a nekima će okrenuti leđa. Ali da vidimo – kome će to ona u potpunosti preokrenuti život.

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

Jadnog Debeljka, žrtvu brojnih malverzacija očekuje u novoj epizodi veliki šok. Kada mu Luka ponudi mesto šefa magacina, on će potpuno poludeti, jer će smatrati da Luka na taj način želi da se iskupi zbog činjenice da je Sofija kriva za smrt Nadine bebe.

Pročitajte još Igra sudbine epizoda 200 – Ministarka ima VELIKO IZNENAĐENJE za VUKAŠINA! Čija je Žaklina ĆERKA?

Međutim, i Luku čeka iznenađenje. I to neprijatno. Dok sedi sa Matijom u kafiću, Luki prilazi Žaklinica i prosipa mu na glavu čašu punu hladnog piva, ali to nije sve. Ova burna situacija uskoro se pretvara u neočekivani flert. Ko kaže da je Aleksa jedini Kanački kome Žaklinica može slomiti i zarobiti srce. Ni Luka nije loš plen za ovu “mačkicu”.

Pročitajte još KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

Za to vreme Dijana dolazi kod Kanačkih, i pred Lilom i Višnjom saopštava da su kamere sasvim slučajno pored reke uhvatile Adu i Ivana kako se ljube. Ubrzo će za njihovo romantično druženje saznati ceo grad i Ivan je očajan zbog toga. Pitamo se – koliko je slučajnosti u svemu tome?​

Pročitajte još KAMIONDŽIJE d.o.o. STIŽU 28. decembra na RTS 1! OTKRIVAMO sve o novoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement