Connect with us

Top Story

Stigla prva SERIJA O KORONI – Karantinski dnevnici!

Published

on

Nije nam dugo trebalo da situaciju sa karantinom povodom epidemije Korona virusa počnemo da posmatramo sa humoroističke strane. Tome smo svedoci gotovo od prve nedelje u raznim klipovima, gifovima i memovima, ali Španci, koji su najugroženiji pandemijom ovog puta otišli su najdalje. Snimlili su seriju – Karantinski dnevnici.

Novi španski sitkom  o životu u izolaciji pod korona virusom prikazuje kako žene u jednoj od najteže pogođenih zemalja, balansiraju između posla, roditeljstva i kućnih poslova.

Pročitajte još Miloš Avramović za FILM i TV: U izolaciji pripremam JUŽNI VETAR 2! Snimamo čim prođe vanredno stanje!

– Sitkom ovog tipa, s temom korone, prvi te vrste na televiziji u udarnom terminu, pokazuje kako je zatvaranje u kućama pritislo koegzistenciju do krajnjih granica – objašnjavju autori.

„Karantinski dnevnici“ snimani su u izolaciji, te je svih 15 glumaca slalo snimke iz svojih kuća.

Priče prate žene pod stresom koje razgovaraju o brizi o deci sa svojim partnerima, o starijim rođacima o kojima moraju da se brinu preko telefona, održavanju kondicije s onlajn časovima, zajedno sa svakodnevnim priticsima koji se povećavaju tokom života u karantinu.

Pročitajte još Na jesen stiže IME NARODA, novi film Darka Bajića o oslobođenju VOJVODINE! Žarko Laušević kao Jova ZMAJ!

– Imamo glumce koji upale svoje kamere kako bi nam dali malo zabave kada nam je to najpotrebnije – jedan je od komentara na Tviteru, nakon odgledane prve od sedam epizoda u utorak na državnoj RTVE.

Međutim, španska publika bila je podeljena po pitanju da li je humor najbolji način da se s ovom situacijom izbore, jer su neki tvitovali da je to neprikladno u zemlji u kojoj je koronavirus ubio više od 15.000 ljudi.

Foto Promo

Advertisement