Connect with us

Featured

ŠOK! Marija Šerifović snimila spot za pesmu MOLITVA tokom policijskog časa za EVROSONG 2020: Kadrovi PUSTOG Beograda zalediće vam krv u žilama! (FOTO)

Published

on

Prvi put u istoriji najpopularnijeg muzičkog takmičenja, “Evrosong” ove godine neće biti održan! Ipak, 16. maja u 21 čas sve zemlje učesnice emitovaće revijalni šou pod nazivom “Europe Shine a Light”.

Marija Šerifović će se tom prilikom predstaviti pobedničkom pesmom “Molitva”. U nastavku teksta saznaj i kako (FOTO)

Devojke iz grupe “Hurricane” će, ipak, zapevati “Hasta la vista” na 65. izboru za “Pesmu Evrovizije”. Naime, Evropska radiodifuzna unija je, u saradnji sa holandskim javnim servisom, saopštila da će “Eurosong” biti održana u subotu 16. maja, od 21 čas, s ciljem da se svetu omogući da vidi predstavnike 41 zemlje i da se svi dobro zabave.

PROČITAJTE JOŠ: FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

To znači da će ovogodišnji festival, koji je otkazan 18. marta zbog pandemije korone, nema takmičarski karakter, odnosno da se pobednik neće birati, a svi izvođači, među kojima su i srpske predstavnice Hurricane, predstaviće se iz studija u svojoj zemlji. RTS je pokazao interesovanje za prenos posebnog evrovizijskog programa, pod nazivom Eurovision: Europe shine a light, koji će okupiti sve planirane, ali i stare učesnike.

Srbija je jedna od samo pet zemalja koje su dobile priliku da, u posebnom svetlu, predstave svetu svoje najuspešnije evrovizijske pesme!

Na pustim ulicama Beograda, Marija Šerifivić otpevala nam je njenu “Molitvu”, pesmu koju je zavolela cela Evropa i koja nam je “Evrosong” 2008. godine dovela u Srbiju. U šou programu “Europe Shine a Light”, koji će biti prikazan 16. maja na RTS 1, ovog puta poslaće snažnu poruku svojim najvećim hitom. „Molitvom“ će poželeti svim ljudima ovog sveta da istraju u borbi protiv pandemije korona virusa, koja je ispraznila sve gradove na čitavoj planeti. Od kadrova puste srpske prestonice, koje možete da vidite na fotografijama, ledi se krv u žilama.

Marija Šerifović na praznom Brankovom mostu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na praznom Brankovom mostu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović u praznom Terazijskom tunelu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na praznom Trgu republike tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na pustim ulicama Beograda tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva

– Pokušaćemo da 16. maja ujedinimo Evropu jedinstvenim televizijskim programom – rekao je izvršni supervizor “Evrosonga” Jon Ola Sand. – Pozivamo sve emitere koji su hteli da pošalju predstavnike na ovogodišnju “Evroviziju” i druge članove EBU, da emituju ovu emisiju u duhu jedinstva i zajedništva.

Voditelji programa biće Šantal Jenzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, kao što je prvobitno planirano.

Foto RTS

Advertisement