Naslovna REALITY ŠOK! Marija Šerifović snimila spot za pesmu MOLITVA tokom policijskog časa za...

ŠOK! Marija Šerifović snimila spot za pesmu MOLITVA tokom policijskog časa za EVROSONG 2020: Kadrovi PUSTOG Beograda zalediće vam krv u žilama! (FOTO)

Prvi put u istoriji najpopularnijeg muzičkog takmičenja, “Evrosong” ove godine neće biti održan! Ipak, 16. maja u 21 čas sve zemlje učesnice emitovaće revijalni šou pod nazivom “Europe Shine a Light”.

Marija Šerifović će se tom prilikom predstaviti pobedničkom pesmom “Molitva”. U nastavku teksta saznaj i kako (FOTO)

Devojke iz grupe “Hurricane” će, ipak, zapevati “Hasta la vista” na 65. izboru za “Pesmu Evrovizije”. Naime, Evropska radiodifuzna unija je, u saradnji sa holandskim javnim servisom, saopštila da će “Eurosong” biti održana u subotu 16. maja, od 21 čas, s ciljem da se svetu omogući da vidi predstavnike 41 zemlje i da se svi dobro zabave.

PROČITAJTE JOŠ: FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

To znači da će ovogodišnji festival, koji je otkazan 18. marta zbog pandemije korone, nema takmičarski karakter, odnosno da se pobednik neće birati, a svi izvođači, među kojima su i srpske predstavnice Hurricane, predstaviće se iz studija u svojoj zemlji. RTS je pokazao interesovanje za prenos posebnog evrovizijskog programa, pod nazivom Eurovision: Europe shine a light, koji će okupiti sve planirane, ali i stare učesnike.

Srbija je jedna od samo pet zemalja koje su dobile priliku da, u posebnom svetlu, predstave svetu svoje najuspešnije evrovizijske pesme!

Na pustim ulicama Beograda, Marija Šerifivić otpevala nam je njenu “Molitvu”, pesmu koju je zavolela cela Evropa i koja nam je “Evrosong” 2008. godine dovela u Srbiju. U šou programu “Europe Shine a Light”, koji će biti prikazan 16. maja na RTS 1, ovog puta poslaće snažnu poruku svojim najvećim hitom. “Molitvom” će poželeti svim ljudima ovog sveta da istraju u borbi protiv pandemije korona virusa, koja je ispraznila sve gradove na čitavoj planeti. Od kadrova puste srpske prestonice, koje možete da vidite na fotografijama, ledi se krv u žilama.

Marija Šerifović na praznom Brankovom mostu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na praznom Brankovom mostu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović u praznom Terazijskom tunelu tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na praznom Trgu republike tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva
Marija Šerifović na pustim ulicama Beograda tokom policijskog časa snima spot za pesmu Molitva

– Pokušaćemo da 16. maja ujedinimo Evropu jedinstvenim televizijskim programom – rekao je izvršni supervizor “Evrosonga” Jon Ola Sand. – Pozivamo sve emitere koji su hteli da pošalju predstavnike na ovogodišnju “Evroviziju” i druge članove EBU, da emituju ovu emisiju u duhu jedinstva i zajedništva.

Voditelji programa biće Šantal Jenzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, kao što je prvobitno planirano.

Foto RTS

Čekirajte Obavezno

UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO…

Ruska serija “Vanga” iz 2013. godine koju smo nedavno gledali i na RTS još jednom je u žižu interesovanja vratila čuvenu bugarsku...

Reditelj serije PORODICA – Hapšenje MILOŠEVIĆA moralo dobiti SERIJU! Srpska istorija riznica ideja za TV HITOVE!

Posle velikog finala serije “Tajkun” koja je nesumnjivo domaćoj produkciji donela novu dozu ozbiljnosti i izdigla standarde na viši nivo, iz Firefly...

HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Kako se već sada može naslutiti i posle JUŽNOG VETRA duvaće JUŽNI VETAR. Nove vesti o nastavku kultnog filma i serije reditelja...

BIOSKOP ponovo RADI! Ali na OTVORENOM! Od 1. juna filmove gledamo na Adi Ciganliji

Planetarna pandemija nije sprečila da bioskopska priča u Beogradu nastavi da živi. Nakon pokretanja kućnog bioskopa "Moj off" koji...

HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Uprkos tome što je insistirao na tome da ga ne zanima uloga u sada već kultnom filmskom i TV serijalu reditelja Miloša Avramovića...