Connect with us

Top Story

Zvezde Granda na pauzi do jeseni! Popvić u izolaciji, Đorđe David se oporavlja od KORONE!

Published

on

Moramo priznati, kada je reč o šou programima na domaćim televizijama – uželeli smo ih čak i u onom najbanalnijem smislu. Naravno, do „Zadruge“ još nismo zaglibili, ali ove subote uveče nedostajaće nam Zvezde Granda. To je onaj tip emisije koji pustite u pozadini dok radite stotinu drugih stvari, malo slušate svađu, malo nekoga ko nešto peva i veče brže prođe. Međutim, kako saznajemo, na nove epizode moraćemo da sačekamo – do jeseni.

„Budući da je na snazi vanredno stanje, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja. On zavisi od situacije u našoj, ali i zemljama regiona jer su mnogi takmičari iz zemalja bivše Jugoslavije. Ukoliko se do juna, kada obično završavamo sezonu takmičenja, ne steknu uslovi za dalje snimanje, nastavićemo emitovanje šoua upravo tamo gde je stalo u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje,“ kažu u produkciji za „Blic„.

„Ukoliko vreme ne bude bilo na našoj strani, emitovanje nastavljamo u septembru, a o svemu tome ćemo naknadno obavestiti kandidate i od jeseni nastaviti kao da prekida nije ni bilo,“ kažu u produkciji.

Foto Promo

Advertisement