Connect with us

Top Story

Gaga Antonijević – tvorac krimića “Državni službenik” i “Ubice mog oca”: Snimiću prvu srpsku seriju o vampirima!

Published

on

Kada je Predrag Gaga Antonijević pre četiri godine na velika vrata uveo je kriminalističke drame na našu televiziju, sa prvom sezonom serije “Ubice mog oca”, oborio je 2016. sve rekorde gledanosti. Ovdašnjim ljubiteljima tog žanra ponudio je svetski kvalitet upakovan u domaće ruho, a kolegama postavio novi izazov koji je pokrenuo kreativnu lavinu. Mnogi su poželeli preko noći da po njegovom uspešnom receptu snime krimić, pa čak i regionalni HBO, koji se tri godine kasnije pojavio sa serijom “Uspeh”.

PROČITAJTE JOŠ: Dimitrije Vojnov, scenarista serije DRŽAVNI SLUŽBENIK: Druga sezona se bavi trenutnim dešavanjima kod nas! Voleo bih da je emituju ODMAH

I dok nastoje da ga prate u stopu, naš proslavljeni reditelj, scenarista i producent rešio je da napravi korak dalje u svom stvaralaštvu. I zada novi domaći zadatak. Sa akcionom serijom “Državni službenik” odvažio se da prikaže rad tajnih službi u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije. Sa “Ubicama” je doneo žanr koji kod nas nije bio prisutan, dok svuda u svetu čini ozbiljan segment televizijske i filmske industrije, a sa “Službenikom” je na kanalu SuperstarTV pomeri njegove granice.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Milša za FILM i TV otkriva sve tajne ADE KANAČKI: IGRA SUDBINE u nastavku donosi preokrete od kojih će vam SRCE STATI!

I dok čekamo drugu sezonu ove sjajne serije o radu tajnih službi, čije snimanje je završeno mesec pre početka pandemije korona virusa, Gaga kuje nove planove. Ponovo namerava da na domaće TV nebo donese novi žanr i dašak Holivuda.

Predrag Gaga Antonijević planira da snimi prvu srpsku seriju o vampirima

– Odavno sam sačinio listu projekata koje bih voleo da radim, tako da se nje i držim. Prvi sam snimio film o Prvom svetskom ratu (“Zaspanka za vojnike”), zatim prvu krimi-dramu (“Ubice mog oca”), pa prvu seriju o tajnim službama (“Državni službenik”). Snimiću i prvu domaću seriju o vampirima. Ta tematika je jako popularna u svetu. Smatram da je važno da se žanrovski i tematski obogati televizijska i filmska ponuda u Srbiji. Gledaoci to zaslužuju.

Foto IMDb / Promo

Advertisement