Connect with us

FILM

Miloš Biković, zvezda serije JUŽNI VETAR za ruski ESQUIRE otkriva šta je kupio OD PRVOG HONORARA! (FOTO)

Published

on

Nakon što je postigao veliki uspeh sa tek završenom prvom sezonom serije “Južni vetar”, a nešto ranije ove godine is a filmovima “Sluga” i “Hotel Beograd”, Miloš Biković odlučio je da se na neko vreme povuče iz javnosti. Pre svega zbog činjenice da su svi planirani filmovi u kojima je glumio već snimljeni, a da je korona one koji tek predstoje odložila za neki mesec.

Pročitaj još FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

U velikom intervjuu za rusko izdanje magazina „Esquire„, glumac se osvrnuo na svoju karijeru i njegov status jedne od najvećih glumačkih zvezda u Rusiji, i otkrio da uprkos slavi i uspehu, kako Mondo prenosi, i dalje mnogo sumnja u sebe. Najveću podršku u trenucima kad se lomi, kako otkriva Biković, daje mu upravo njegov brat koji se sa 22 godine zamonašio.

Pročitaj još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

„Kada je moja slava premašila sve što sam očekivao, sećam se da mi je rekao – sada više nisi bitan samo ti, sada si postao simbol. On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nisam očekivao, jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko se lomim i sumnjam u sebe“, rekao je glumac, osvrnuvši se in a odnos sa majkom. Kako je objasnio, ona je otpočetka verovala da će postati glumac, ali ga nije preterano hrabrila u tome.

“Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala“, rekao je Biković i otkrio šta je kupio mami od prvog, velikog honorara.

Pročitaj još JUŽNI VETAR serija- Gledaj sve epizode ONLINE! A evo i KAKO!

„Stan u Beogradu. Pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila bogata, a nakon Drugog svetskog rata, zbog nacionalizacije, sve smo izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život“, rekao je Miloš i dodao da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama.

Foto Esquire

Advertisement