Connect with us

TV

HIT! Evo kako je VANESA ŠOKČIĆ završila u seriji JUŽNI VETAR! I KO je „KRIV“ za TO…

Published

on

Počevši od premijere filma „Južni vetar“ čija se uvodna scena otvara uz taktove bugarske veze hit pesme Lepe Brene iz devedesetih godina „Luda za tobom“ obeležili su neobični muzički izbori.

Tako smo u prvoj sezoni slušali sve, od pesme Jovane Nikolić i CobijaPazi se“, Leona koji se domaćoj publici predstavio sa numerom „Ona“, zatim Raste koji nije uspeo u tome da završi spot za hit Jugoton ali je on već osvojio obožavaoce „Južnog vetra“, da bismo finalnu epizodu završili uz sasvim neočekivano gostovanje folk pevačice Vanese Šokčić koja je karijeru gradila tokom poslednje decenije 20. veka, a potom po svadmama i sličnim veseljima.

Pročitaj još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

Kako je baš Vesna završila u seriji „Južni vetar“ otkrio je upravo reditelj Miloša Avramović, koji je i KRIV za angažman pevačice u serijalu. On je objasnio da je Vanesa njegova komšinica iz Mirijeva sa kojom se često viđa po lokalnim kafićima, i da je do saradnje došlo prilikom jednog od takvih slučajnih viđanja.

Pročitaj još Da li je CAR UMRO? Miloš Biković odgovara na najvažnije pitanje finala serije JUŽNI VETAR! Šta vi mislite?

– Nije bilo nekog promišljanja, sedeli smo, pili kafu, pričali i hoćeš – hoću ‘ajde. Hteli smo da napravimo neki miks što se tiče muzike. Da nekako te žanrove prošaramo, nismo hteli da idemo samo po jednoj liniji, nego smo hteli da imamo za svačiji ukus po nešto. Hteli smo da predstavimo nešto što se sluša u Srbiji u najširem spektru – poručuje Avramović koji je i ranije tvrdio da je najveći uspeh „Južnog vetra“ to što priča jezikom koji razume običan narod.

Pročitaj još RECENZIJA: TOP 5 momenata po kojima ćemo pamtiti VELIKO finale serije JUŽNI VETAR!

https://www.youtube.com/watch?v=8yfry42WWf4

POSLUŠAJTE NAJVEĆE HITOVE VANESE ŠOKČIĆ

Foto PrintScreen

Advertisement