Connect with us

Top Story

ŠVINDLERI serija ONLINE – evo kako da gledaš ŠVINDLERE online BESPLATNO! GLEDAJ UŽIVO!

Published

on

U subotu 25. aprila na programu RTS 1 od 20.15 časova započinje premijerno emitovanje igrane TV serije „Švindleri“ koju su, po scenariju Đorđa Milosavljevića, režirali Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić. Serija je snimljena u koprodukciji Telekoma i RTS-a, a izvšni producent je kuća Atos iz Beograda.

U septembru 1930. Državna klasna lutrija Kraljevine Jugoslavije objavila je da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom Turističke lutrije, i to u iznosu od neverovatnih milion dinara.

U septembru 1930. Državna klasna lutrija Kraljevine Jugoslavije objavila je da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom Turističke lutrije, i to u iznosu od neverovatnih milion dinara.

Pročitaj još Miloš Biković, zvezda serije JUŽNI VETAR za ruski ESQUIRE otkriva šta je kupio OD PRVOG HONORARA! (FOTO)

Dva sitna prevaranta, Ivan Razumović Ika i njegov pajtaš Boža Baćković, vraćaju se u svoje rodno mesto, Palanku, pošto su saznali da je nagradu na lutriji dobio upravo neki njihov sugrađanin.

Za Iku i Božu u Palanci nema dobrodošlice – ponajviše zbog nerasvetljenog skandala iz njihove prošlosti…

Švindleri online besplatno

ŠVINDLERE ONLINE gledaj besplatnom registracijom OVDE

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Šta je RTS Planeta?

RTS Planeta je multimedijska internet usluga koja vam omogućava uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, „Catch Up“ uslugu od 72 sata (odloženo gledanje programskih sadržaja), usluge Video na zahtev i Audio na zahtev (mogućnost praćenja TV i radijskih emisija u okviru Videoteke i Slušaonice), kao i pojedinačnih priča u okviru celine Moj grad iz dopisničke mreže RTS-a. Takođe, na multimedijskoj platformi RTS Planeta dostupna su i muzička izdanja PGP RTS-a. Za praćenje usluge RTS Planeta korisnik mora preuzeti RTS Planeta aplikaciju, osigurati pristup internetu i ispravan rad prijemnog uređaja.

Mogu li se svi sadržaji koji se emituju na programima Radio-televizije Srbije gledati i na web strani RTS Planeta?

RTS Planeta omogućava gledanje svih sadržaja linearnih televizijskih i radijskih programa: RTS1, RTS2, RTS3, RTS Svet, RTS Nauka, RTS Drama, RTS Muzika, RTS Kolo, RTS Život, RTS Trezor, RTS Poletarac, Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3, Beograd 202, RTS Pletenica, RTS Rokenroler, RTS Džuboks i RTS Vrteška. Možete gledati nelinearne sadržaje odnosno omogućena je i medijska usluga za slušanje i gledanje radijskog i televizijskog programa na zahtev. Dodatno, omogućen je pregled svih sadržaja unatrag 72 sata, preko programskog vodiča (odabirom dana, sadržaja i pritiskom na ikonu reprodukcije). Ograničenja za dostupnost programa su definisana licencnim pravima, tako da se tzv. licencni programi mogu pratiti samo na teritorijama za koje postoje licencna prava.

 Pročitaj još HIT! Miloš Avramović nam otkriva KO se vraća u filmu JUŽNI VETAR 2! Ovo niste očekivali…

Ko ima pravo na besplatan pristup sadržajima?

Na teritoriji Srbije je dostupan besplatan pristup svim sadržajima. Korisnici RTS Planete van teritorije Srbije i posle početka naplate 15. januara 2019. godine, mogu da besplatno pristupe TV kanalu „RTS Svet“ kao i programima Radio Beograda (Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3 i Radio Beograd 202) i sadržajima u okviru kategorije Moj grad. Napominjemo da se prilikom korišćenja usluge RTS Planeta ostvaruje internet prenos podataka. RTS nije odgovoran za troškove prenosa podataka, jer to na prvom mestu zavisi od internet operatera. Naime, pri svakoj reprodukciji video ili audio sadržaja Vi koristite internet  protok (zavisno od kvaliteta sadržaja, što je bolji kvalitet to je i veća potrošnja). To se sve odnosi na mobilne ili kućne mreže koje u svoju tarifu imaju uključenu određenu količinu mogućeg internet protoka za potrošnju. Što se FLAT tarifa tiče, one u svoju cenu plaćanja imaju uključenu neograničenu količinu prenosa podataka (ako je tako ugovoreno s internet operatorom) pa u tim situacijama nije neophodno voditi računa o obavljenom internet saobraćaju.

Pročitaj još ŠOK! Miloš BIKOVIĆ slučajno otkrio kada nam stiže JUŽNI VETAR 2! Evo i tačnog datuma…

Koliko ću potrošiti u MB za otprilike jedan sat gledanja TV programa?

Količina prenosa podataka koju možete potrošiti za jedan sat gledanja TV programa zavisi od brzine prenosa podataka (kvalitet same reprodukcije). Na primer, ako gledate neki video sadržaj u najlošijem kvalitetu (360p), tada je potrošnja za jedan sat gledanja video sadržaja oko 300 MB. U varijanti najvećeg kvaliteta (HD rezoluciji) vrednost potrošenog internet prenosa može biti i više od 1.5 GB.

 Na kojim se uređajima može pratiti RTS Planeta?

RTS Planeta koristi najnapredniji HTML5 softverski jezik koji se može koristiti na sledećim platformama (uređajima):

• Lični računari (Windows 7 i novije, Mac OS X v.10.7. uz preporuku korišćenja ažuriranog Google Chrome web pretraživača)

• pametni telefoni i tableti (iOS 9 i novije, Android 4.4.2 i novije)

Mora li se za korišćenje ove usluge na računaru instalirati posebna aplikacija?

Nije potrebno. Već ste na toj web strani. Možete se registrovati za pristup sadržajima

Kakvu internet vezu moram imati za nesmetano praćenje sadržaja?

RTS Planeta se koristi naprednim sistemom adaptivnog „bitrate“ kodiranja (prilagodljiva brzina prenosa) pa se na taj način prilagođava trenutnoj propusnosti vašeg striminga. U slučaju da imate sporiju internet vezu, sistem će automatski prilagoditi kvalitet reprodukcije kako biste nesmetano mogli da pregledate sadržaj.

 Pročitaj još “PRINC RASTKO SRPSKI” (2017) – FILM o SVETOM SAVI koji NIKADA nije ugledao SVETLO DANA! Zbog NEMANJIĆA pao u ZABORAV?

Kako se registruje?

Registruje se izborom opcije „Registrujte se“. Za uspešnu registraciju potrebno je prihvatiti Uslove korišćenja, tačno upisati svoju lozinku i e-mejl adresu. Nakon toga ćete dobiti verifikacioni mejl na Vašu e-mejl adresu koji morate potvrditi. Na taj način ćete aktivirati svoj korisnički nalog.

Foto Promo

Advertisement