Connect with us

Preporuke

Film dana – utorak, 28. april: Izvan granica realnosti (TV 1000, 18.50)

Published

on

Godina: 2018

Trajanje: 95 minuta

Zemlja: Rusija

Režija: Aleksandr Boguslavski i Frančesko Ćinkvemani

Uloge: Antonio Banderas, Miloš Biković, Ljubov Aksjonova, Alesandra Star Var…

Film “Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. (Za granyu realnosti, 2018)

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl, kog tumači Biković, okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasio svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti. Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu – nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

https://www.youtube.com/watch?v=fLQRSPmDX78

Foto Promo

Advertisement