Connect with us

TV

KONAČNO! Miloš Biković OTKRIVA – KO GA LJUBI u IZOLACIJI?

Published

on

Miloš Biković, naša ali i zvezda ruske glumačke scene, posle dužeg perioda bez predaha nametnuti godišnji odmor usled obavezne izolacije zbog koronavirus prihvatio je oberučke. Kao što znamo, Biković se još tokom marta povukao iz javnosti i otišao u prirodu, gde uživa u miru – ne radeći ništa.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ otkriva KOJI MU JE LIK DRAŽI – Jakovljević (Ubice mog oca) ili Sparta (Južni vetar)! Pogađate?

– Ovo isto bih uradio da sam imao neko slobodno vreme ili odmor, a da nije bila reč o izolaciji. Prija mi boravak u prirodi. Radim neke normalne stvari, bez pritiska. Tako sam pre neki dan kosio voćnjak, inače šetam po planinama i šumama. Voleo bih da ova izolacija potraje još nekeo vreme, taman da pročitam još neke knjige koje sam zacrtao sebi, i da pogledam još par filmova koje nisam stigao – otkriva Biković, priznajući da mu gluma nimalo ne nedostaje.

Pročitaj još OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

– Uopšte mi ne fali. Ranije sam imao odmore od po dva ili tri meseca. Međutim, to nije bio slučaj u poslednjih devet godina. Radio sam bez prestanka. Čovek se umori od takvog tempa. Daleko od toga da ne radim ništa. Imao sam nekoliko online kastinga, pročitao sam par novih scenarija, ali ne jurim posao. Potrebno je da čovek sebi s vremena na vreme da oduška, da se osami i da iz svega toga izađe potpuno promenjen. Da se osveži, jer samo tako može dalje, a da ne padne na sledećem koraku – poručuje zvezda serija i filma “Južni vetar” koji ne krije da sebe više doživljava kao ruskog nego kao srpskog glumca.

Miloš Biković Južni vetar 2

– To i nije tako čudno. U Rusiji imam mnogo više ponuda nego u Srbiji. Normalno, veće je tržište, pa se i glumi više. Nekako sada već sebe doživljavam kao ruskog glumca. Tamo idem da radim, a onda u Srbiju dolazim kući – smatra Biković, osvrnuvši se i na to da ga mediji u regionu u poslednje vreme sve više nazivaju balkanskim Rajanom Goslingom.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

– To ću shvatiti kao kompliment, jer izuzetno volim kako Gosling glumi i volim njegove filmove, ali kao glumac nastojim da budem drugačiji. Autentičan. Kada glumim i kada stvaram neki lik trudim se da ne ličim na nikoga. Nastojim čak i da zaboravim ono što ja kao glumac znam i umem, i da krenem od čistog papira. Istina, posmatram kako to radi, recimo, Džoni Dep, ali i kako je to radio Stevo Žigon. Ali na njihovim likovima ne zasnivam svoj. Nalazim neki svoj pristup, koji proizilazi iz scenarija i priče koja mi je na raspolaganju, ali i onoga što nudi partner sa kojim glumim – ističe Biković koji obično ne odgovara na pitanja o emotivnom životu, ali ovog puta nije ostao dužan odgovor na ono koje njegovu publiku širom Balkana najviše zanima, a ono glasi – KO GA LJUBI U IZOLACIJI?

– Obično ne dajem odgovore na takva pitanja, ali ako se kao odgovor može prihvatiti – Jedan pas koji me ljubi bez prestanka i protiv moje volje, onda bih sa tim i završio ovaj razgovor (smeh)

Pročitaj još FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

Foto Promo

Advertisement