Connect with us

FILM

OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

Published

on

Posle velikog uspeha koji je postigao film “Led 2”, sasvim je izvesno da ćemo gledati treći deo popularne ruske ledene bajke. Već tokom prvog dana prikazivanja za Dan zaljubljenih, 14. februara, oborio je rekord gledanosti i zarade, i na bioskopskim blagajnama inkasirao osam i po miliona evra! Mada su mnogi navijali da prestigne uspeh komedije “Sluga” (najgledaniji ruski film svih vremena), u kojem je glavnu ulogu ostvario naš Miloš Biković, epidemija korona virusa zaustavila ga je u toj trci posle četiri nedelje prikazivanja. Zaradio je ukupno 21.000.000 evra. Producenti još nisu zvanično potvrdili da će se snimati “Led 3”, ali se šuška da su zakazali datum premijere.

PROČITAJTE JOŠ: ISTINE I LAŽI četvrta sezona – Da li su vam nedostajali? EVO kad nas očekuju nove epizode!

Prema nezvaničnim informacijama, kako prenose ruski portali, “Led 3” trebalo bi da stigne pred publiku za Dan zaljubljenih 2022. godine. I to sa junakinjom Nadjom, koju je tumačila bivša Bikovićeva devojka Aglaja Tarasova! Iako je umrla na početku filma “Led 2”, ovih dana spekuliše se da je Nadja, zapravo, pala u komu i da su autori filma mudro izostavili njenu sahranu. Da nije reč samo o spekulacijama i želji mnogobrojnih Aglajinih fanova da je ponovo vide u popularnom ljubavnom filmskom serijalu, slučajno je potvrdila i njena prijateljica – manekenka Marija Minogareva.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković, zvezda serije JUŽNI VETAR za ruski ESQUIRE otkriva šta je kupio OD PRVOG HONORARA! (FOTO)

Led 2: Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov – koga ćemo od njih dvoje gledati u filmu Led 3?

Ona je, naime, na svoj Instagram profil okačila sliku sa Tarasovom, ispod koje je napisala: “Led 3”. Međutim, brže bolje ju je uklonila. Ruski mediji pretpostavljaju da su producenti urgirali da obriše fotografiju kako ne bi otkrivala detalje o trećem delu filma.

“Kada sam čula da će se snimati nastavak filma Led, mnogo sam se obradovala. A onda je usledio hladan tuš. Rekli su mi da će moja junakinja umreti. Danima sam bila u šoku”, otkrila je pred premijeru “Led 2” Aglaja Tarasova.

Aglaja će verovatno ponovo igrati Nadju, ali ovog puta možda nećemo gledati Aleksandra Petrova. Popularni ruski glumac nije bio ni za to da se snimi drugi deo, jer je smatrao da je priča o Saši i Nadji zaokružena u filmu Led, ali producenti su ga ubedili dobrim scenariom da ponovo stane pred kamere. Sada Petrov najavljuje da će napraviti podužu pauzu u karijeri. Želi, kako kaže, da se posveti sebi i ljudima koje voli, pa je njegovo repriziranje uloge hokejaša Saše pod znakom pitanja.

Foto Promo

Advertisement