Connect with us

Top Story

ŠOK! Olja Lević: Trebalo je da glumim SOFIJU ŠUBAREVIĆ!

Published

on

Mada trenutno pali i žari u roli dobre i ponekad naivne devojke Mile u seriji „Igra sudbine“ (Prva, od utorka do petka u 21.15), boreći se u ljubavnom trouglu između Luke i Alekse, glumica Olja Lević, svoj neupitni talenat dokazala je još kao Zorica u seriji „Selo gori, a baba se češlja“,  a kasnije i u „Šifri Despot“, nastavljajući saradnju sa Contrast studijom Radoša Bajića.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

Ipak, Mila je njena trenutna lična karta, barem do neke sledeće uloge, a mi smatramo da joj je s obzirom na žanr kom serija pripada, i veliku sličnost sa kraljicom venecuelanskih telenovela Skarlet Ortiz, ta uloga više nego dobro „legla“.

Ova Kruševljanka sa očima srne, kako su to neki fanovi serije oduševljeno primetili, međutim, otkriva da je kao mala umesto Ljovisne češće pratila Kasandru, ali i jednu pikanteriju o aktuelnoj „Igri sudbine“ koja bi svakako mnogo promenila sadašnju raspodelu snaga u popularnoj seriji.

Pročitaj još TOP 25 Nove domaće serije i nove sezone serija koje smo OBOŽAVALI!

Naime, malo je poznato da je Olja, kada je prvi put došla na kasting, konkurisala za jednu potpuno drugu ulogu. Veoma ćete se iznenaditi kada saznate koju.

Umesto dobrice koju sada glumi u seriji, Mila je na prvu audiciju došla radi uloge opasnice i đavola na štiklama – Sofije Šubarević. „Igra sudbine“, međutim, odigrala je svoje i Olji je zapala rola devojke koja joj je, kako je to i sama priznala, veoma bliska i sa kojom ima mnogo sličnosti.

– Među nama, ipak, postoji jedna velika razlika. Prevaru ne praštam tako lako kao Mila – poručila je Olja, a mi vas pitamo – Možete li Olju Lević zamisliti kao Sofiju Šubarević?

 Pročitaj još Miodrag Radonjić otkriva ZAŠTO voli BAĆU i koja mu je OMILJENA scena iz filma i serije JUŽNI VETAR!

Foto Promo

Advertisement