Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO Hoće li Dragan BJELOGRLIĆ i u drugoj sezoni serije biti TAJKUN?

Published

on

U ekskluzivnom intervjuu za portal Film i TV Đorđe Milosavljević, scenarista najpopularnijih domaćih serija među kojima su „Čizmaši“, „Koreni“, „Preživeti Beograd“, „Švindleri“ i trenutno serija No 1TAJKUN, otkrio nam je da je ekipa FireFly produkcije u saradnji sa scenaristom već počela da razvija ideje o drugoj sezoni i u kom bi se pravcu radnja mogla dalje kretati.

Kako nam je Milosavljević otkrio, mnogo toga zavisiće od poslednje epizode prve sezone, jer će ona doslovno odrediti sve mogućnosti nastavka priče.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

– Razrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku (smeh). Postoji i ambicija i želja, i moja i produkcije i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojima bi priča posle finalne 10. epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti. Kako je to scenarista Kevin Vilijamson koji potpisuje legendarni filmski horor serijal „Vrisak“, rekao – nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku „Tajkuna“ ponuditi svega više. I drame, i akcije i tajkuna – istakao je Milosavljević u intervjuu za Film i TV koji možete pročitati OVDE i odgovorio u nastavku na pitanje koje nas SVE zanima.

Pročitaj još TOP 10 NEVEROVATNIH činjenica o filmu i seriji JUŽNI VETAR 2! EVO KO i ŠTA nas očekuje u NASTAVKU…

Hoće li se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni serije?

– Ne mogu trenutno mnogo da vam otkrivam o svemu, priča bi se širila i u prošlost i u budućnost. A da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni, još je rano da otkrivam, mada je on taj koji sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice „Tajkunu“ – zaključuje Milosavljević, koji trenutno radi na novoj seriji „Kalkanski krugovi“ misterioznom trileru sa elementima fantastike, čija snimanja počinju ovih dana, a planirano je da se serija emituje početkom sledeće godine.

Pročitaj još KONAČNO! Miloš Biković OTKRIVA – KO GA LJUBI u IZOLACIJI?

Foto Promo

Advertisement