Connect with us

Preporuke

Emisija dana – četvrtak, 14. maj: NA VEČERI KOD: BANE TOMAŠEVIĆ (RTS 1, 22.00) VIDEO

Published

on

Glumac Narodnog pozorišta u Beogradu, šarmantni Bane Tomašević biće domaćin u večerašnjoj epizodi emisije “Na večeri kod” (RTS 1, 22.00). U svom domu ugostiće članove ekipe „So“: Suzanu Mančić, Izvorinku Milošević, Bojanu Ordinačev, Marka Kona, Bojana Marovića i Vladu Kovačevića.

Emisija Na večeri kod… Bane Tomašević

Bane će gledaocima otkriti zašto su mu uloge negativaca posebno inspirativne, kako je u Njujorku upoznao svoju suprugu (nekada čuvenu manekenku Jelenu Ivanović) i na koji način vaspitava njihova tri sina. Domaćin će se osvrnuti i na svoju muzičku karijeru, a prokomentarisaće i medijske naslove, među kojima je najzastupljeniji bio onaj da je „otišao u poljoprivrednike“.

PROČITAJTE JOŠ: TAJKUN 10. epizoda – čiju SMRT nam donosi veliko FINALE! (VIDEO)

Duhovit i vedar, Bane je neverovatnim pričama zabavio suparničku ekipu a pokazao je da se i na pijaci snalazi odlično. Poverio je i koji tradicionalni specijalitet najbolje sprema „u tandemu sa taštom“.

Uz mnogo smeha, komplimenata na račun njegovog šarma ali i „stručnih“ kritika jela koje je gostima spremio, domaćin će ekipu „So“ iznenaditi posebnim gostom – koji će im se pridružiti pred kraj emisije.

Ne propustite ni ovu epizodu zabavne emisije, humanitarnog karaktera „Na večeri kod…“ – četvrtak, RTS1 u 22.05!

Foto RTS

Advertisement