Connect with us

Top Story

HIT! U Južnom vetru 2 BAĆA konačno dobija SRPČIĆE!

Published

on

Južni vetar“ serija je o kojoj ne prestaje da bruji Srbija, iako je prošao već čitav mesec otkako smo pogledali poslednju epizodu. Osim toga što je prema svim pokazateljima ovo najgledanija domaća serija emitovana na Javnom servisu u poslednje dve decenije, „Južni vetar“ se i gledanošću prvog dela filma kotira veoma visoko.

Kako je to reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović otkrio, snimanja drugog dela počinju ovih dana, a Južni vetar 2 premijerno gledamo početkom sledeće godine. Odmah nakon toga stižu i prve četiri epizode serije, adaptirane iz filma, dok će ostatak od 10 potpuno novih biti snimljen tokom leta 2021.

Pročitaj još JOVANA STOJILJKOVIĆ o radu na seriji JUŽNI VETAR: Najviše sam uživala u igranju sa malim MIĆKOM! Svima nam je OBJASNIO kako se glumi…

Ono što je sve oduševilo jeste to da će prema Avramovićevoj zamisli u drugom delu filma omiljeni Baća konačno dobiti SRPČIĆE!

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

– Nadam se da će Baća da dobije tri Srpčića. Dobiće ih sigurno, samo ne znam koliko. Nismo još stigli dotle, ali Baća će imati isto uzbudljiv, i u toj kriminalnoj karijeri, intiman razvoj lika, tako da nas čekaju još velike Baćine avanture – poručuje Avramović i otkriva da bi u novom delu Južnog vetra, kao i u seriji voleo da vidi i glumice Slobodu Mićalović i Natašu Ninković.

Foto Promo

Advertisement