Naslovna TV Miloš Biković i ekipa JUŽNOG VETRA u gostima kod OGNJENA AMIDŽIĆA!

Miloš Biković i ekipa JUŽNOG VETRA u gostima kod OGNJENA AMIDŽIĆA!

I ovog utorka 19. maja od 22.30 na TV Pink očekuje vas vaša omiljena lejt najt emisija “Ami G Show”, a kao i do sada, tu su ekskluzivni gosti.

Ovog puta, Ognjen Amidžić okupio je ekipu filma i serije “Južni vetar” – glumce Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovanu Stojiljković, Tamaru Krcunović, reditelja Miloša Avramovića i pevačicu Jovanu Nikolić, koja je otpevala naslovnu numeru “Pazi se”.

Miloš Biković poslednjih godina važi za najpopularnijeg glumca, ne samo u Srbiji, već i u Rusiji gde godinama živi i radi.

Osim uspeha u projektu “Južni vetar”, Miloš je neposredno pred proglašenje pandemije koronavirusa predstavio novi film, “Hotel Beograd”. Sa otvaranjem bioskopa, trebalo bi da počne i prikazivanje, a šta očekuje od tog ostvarenja i od publike, Biković će pričati u emisiji “Ami G Show”. Osim toga, popularni glumac govoriće i o tome kako i gde je proveo dane u karantinu, da li ima istine u natpisima da je kupio imanje u okolini Valjeva i kakav je njegov trenutni emotivni status.

I Miodrag Radonjić govoriće o tome kako, gde i sa kim je proveo dane u izolaciji. Ognjen će pokušati da sazna i sve o njegovom privatom životu, budućim projektima na kojima će raditi produkcijska kuća “Archangel Studios”, čiji je suvlasnik, zajedno sa Bikovićem. Šta mu je uloga Baće donela, kakva je njegova uloga u filmu “Hotel Beograd” i šta planira u budućnosti, Miodrag će otkriti sutra na TV Pink.

I glumice Jovana Stojiljković i Tamara Krcunović ostvaile su zapažene uloge u “Južnom vetru”, a o tome kako je bilo raditi na ovom projektu, pričaće u emisiji “Ami G Show”. Iako je Tamara bila član ansambla pozorišta “Duško Radović”, a kasnije i “Jugoslovenskog dramskog pozorišta”, trenutno ima status slobodnog umetnika, a zbog čega se odlučila na taj korak i da li joj više prija rad na televiziji, filmu ili u pozorištu, Tamara će ispričati kod Ognjena.

Sa druge strane, Jovana je stalni član “Ateljea 212” od 2016. godine, ali glumi u “Zvezdara teatru”, “Jugoslovenskom dramskom pozorištu” i pozorištu “Boško Buha”, a govoriće o tome koliko joj tokom epidemije koronavirusa u Srbiji nedostaje rad na daskama koje život znače.

Miloš Avramović radio je na brojnim projektima – filmovima i serijama – kao reditelj, producent ili scenarista, ali je “Južni vetar” svakako najuspešniji do sada. Kako je došao na ideju za film, o kastingu  fenomenu koji je “Južni vetar” postao, Avramović će govoriti u emisiji “Ami G Show”.

Pop pevačica Jovana Nikolić Mišković prvi put je sarađivala sam poznatim reperom i producentom Slobodanom Veljkovicem Cobijem na naslovnoj numeri “Južnog vetra”, “Pazi se”, koja na Jutjubu za svega tri meseca ima skoro 9.000.000 pregleda. Zbog čega je odbila ulogu u ovom ostvarenju i zadržala se na izvđenju naslovne numere, kako provodi trudničke dane i koje korake u karijeri planira da napravi, Jovana će otkriti u emisiji “Ami G Show”.

Ognjen će sve goste staviti na najluđe izazove, zato ne propustite jednu od najgledanijih emisija “Ami G Show” u utorak 19. maja od 22.30 na TV Pink!

Foto Pink

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!