Connect with us

Top Story

Dragan Bjelogrlić – moj TAJKUN je jedini kog će SRBIJA VOLETI!

Published

on

Deseta epizoda serije TAJKUN oduvala nas je neočekivanim raspletom prve sezone, ali još i više samim završetkom.

Da li je „Tajkun“ mrtav? Hoće li Simonović nastaviti svoje putovanje u drugom ciklusu, ili je ono što smo videli na kraju prve sezone definitivno poslednje što ćemo videti od Dragana Bjelogrlića u ovoj seriji. Prema rečima scenariste serije Đorđa Milosavljevića, u nastavku ćemo videti neke druge životne priče, i druge tajkune, a hoće li među njima biti i Simonovića – na razotkrivanje te misterije moraćemo još malo da pričekamo.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

Dragan Bjelogrlić otkriva da se lik Vladana Simonovića tajkuna, već u fazi scenarija činio kao veoma složen.

– Ubrzo, kada smo ušli u pregovore, scenarista Đorđe Milosavljević, reditelj Miroslav Terzić i ja, dogovorili smo se da pokušamo da napravimo jedan potpuno autentičan lik u smislu da kao glumac pokušam da napravim neku kreaciju koja ne bi ličila na nešto što sam ranije igrao, da otelotvorim lik koji do sada nije viđen u nekim filmovima i serijama – poručuje Bjelogrlić i dodaje da je uživao u tri meseca snimanja i razotkrivanje misterije zvane Vladan Simonović.

Razmišljajući o tome koliko je njegov lik iz serije realan naš poznati glumac poručuje da živimo u vreme takuna, ali da uprkos tome što su ljudi, možda, očekivali da njegov tajkun liči na nekog tajkuna, ili da je pravljen po uzoru na nekoga, oni su imali drugu ideju na pameti.

– On jeste svakako realan i ono što je kuriozitet ja sam na promociji prve epizode rekao više kao u šali da je „moj tajkun jedini tajkun koga će Srbija voleti“, ali mogao bih sada da kažem možda jedini tajkun koga će Srbija razumeti.

Pročitaj Tri TV DOGAĐAJA koja su obeležila VIKEND za nama – Evrovizija 2020, finale serije TAJKUN i premijera spektakla zvanog PODMORNICA!

A da li je u priči scenariste Đorđa Milosavljevića Vladan Simonović pozitivac, negativac ili je negde između?

– Sa mog stanovišta, čovek koji se obogatio 90-tih godina, na način na koji se obogatio lik koga tumačim, teško da može biti pozitivac. Ali, mislim da se u ovoj našoj priči taj čovek koji je po vokaciji negativac, susreće sa mnogo većim negativcima od njega, pa sa te strane nam deluje pozitivac. Međutim, kako je to neki manir u svetskoj kinematografiji već više od deset godina ne postoji ta podela na klasične pozitivce i klasične negativce.   Sa te strane i ova naša serija Tajkun prati te trendove. Glavni lik je kontroverzan. Moj glumački zadatak je utoliko bio teži, da ga sa celokupnim teretom koji taj čovek nosi na početku priče, a to je da je na sumnjiv način došao do ogromnog kapitala, publika ipak razume pa ako može i zavoli – smatra Bjelogrlić.

Tokom snimanja niste imali dublera. Insistirali ste da sve scene snimite sami, plivali ste pored ostalog u hladnom bazenu?

– Meni je to jako prijalo, jer sam želeo da vidim u kakvoj sam formi. Zadovoljan sam, uspeo sam sve to da uradim sam. Insistirao sam na tome. Smatrao sam da sve te scene koje su postojale nisu toliko kompleksne da ne bih mogao ja sam da ih izvedem. I uspeo sam.

Pročitaj još STEFAN KONARSKE, junak serije PODMORNICA o nastavku serijala koji kritika OBOŽAVA i životu POSLE KORONE – verujem da nas čeka BOLJI SVET!

Foto Promo

Advertisement