Connect with us

Top Story

Posle NARKOSA na RTS 1 stiže EL ČAPO – radnim danima od 23.00! Repriza sutradan od 16.00

Published

on

Posle „Narkosa“ na Prvi program RTS-a stiže nova televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova –  JoakinuEl ČapuGusmanu koji se trenutno nalazi na izdržavanju doživotne robije u zatvoru u Koloradu.

Ova napeta i uzbudljiva drama istražuje životnu priču jednog od svakako najozloglašenijeg kriminalca na svetu. Gledaoci će imati uvid u tri razdoblja: kad je bio tek jedan od članova kartela Gvadalahara (i radio u obezbeđenju), njegov uspon tokom 90-tih godina kao i njegov pad. U seriji je verno prikazan i njegovo čuveno bekstvo iz zatvora kao i hapšenje o kom su izveštavali gotovo svi svetski mediji.

 Zanimljivo je da je u vreme početka snimanja Gusman je još bio u Meksiku i mesto snimanja je prebačeno iz bezbednosnih razloga.

Kolumbija je takođe manje pravno komplikovana za snimanje pošto je Gusman u Meksiku angažovao advokate da podnesu beskonačni niz žalbi. Jedan od advokata Hose Refuhio Rodriges je rekao da bi producenti mogli da snose pravne posledice zbog korišćenja Gusmanovog imena i priče bez njegove dozvole, što je i sam Joakin Gusman najavio.

Uloge: Marko de la O, Umberto Busto, Žulijet Pardau, Marsela Mar…

Režija: Ernesto Contreras, Hoze Manuel Kravioto

Foto Promo

Advertisement