Naslovna TV SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković...

SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković treći put igraju ljubavnike

Najomiljeniji domaći glumački i bračni par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo će igrati supružnike na malom ekranu. Reč je o novoj seriji “Telekoma Srbija” pod nazivom “Tajna vinove loze”, za koju je scenario napisala književnica Mirjana Bobić Mojsilović.

PROČITAJTE JOŠ: Raša Bukvić kao Zoran ĐINĐIĆ u seriji PORODICA o poslednjim danima MILOŠEVIĆA!

Serija će imati 36 epizoda, a snimanje je zakazano za leto. Još nisu poznati detalji “Tajne vinove loze”, osim sinopsisa.

U centru zbivanja je porodica bogatog tajkuna Save iz Subotice, koja krije mnoge tajne. Tu je i žena po imenu Vera, samohrana majka trojice sinova iz Negotinske Krajine. Ona živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, čije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i prećutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Poznati par upoznao se na snimanju filma “Zona Zamfirova”. Sloboda je tada bila studentkinja u kojoj je reditelj Zdravko Šotra video veliki potencijal i dodelio joj ulogu Vaske, dok je Vojin u to vreme bio već afirmisani glumac kome je popularnost donela serija “Porodično blago”.

Glumci su prvo razmenili bračne zavete u Šotrinoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je Sloboda tumačila ulogu Anđelke Bojanić i njome stekla veliku popularnost, a drugi put smo njihovo venčanje gledali u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine”. Tu je Vojin igrao Stefana Prvovenčanog, a ona njegovu poslednju ženu, mletačku princezu Anu Dandolo. Šta će biti u novoj seriji, ostaje još tajna.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...