Connect with us

Featured

Raša Bukvić kao Zoran ĐINĐIĆ u seriji PORODICA o poslednjim danima MILOŠEVIĆA!

Published

on

Nova serija Firefly produkcije „Porodica“, koja se već tretira kao najiščekivanija serija godine, iz dana u dan sve više golica maštu publike. Kao što znamo, radnja prati poslednje dane Slobodana Miloševića na vlasti, kao i njegovo hapšenje i odlazak za Hag. Snimanja počinju za koji dan, a premijera je zakazana za 2021. kada pada i jubilej – 20 godina od njegovog hapšenja.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

Već je poznato da ćemo kao Slobodana Miloševića u seriji gledati Borisa Isakovića, dok će njegovu suprugu Miru Marković igrati Mirjana Karanović. Za najintrigantniju rolu, onoga ko je uhapsio Miloševića, odnosno Čedomira Jovanovića, za sada su pretendenti zvezda „Bese“ i „Državnog službenikaMilan Marić i Vučić Perović koga znamo iz serija „Sinđelići“ i „Vojna akademija“.

Pročitaj još Sve što znamo o seriji JOVANKA BROZ! U igri TRI IDEJE za scenario, seriju radi hrvatska autorka i bivši prateći vokal TAJČI!

Najnovija vest je da će bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića, na kog je izvršen atentat igrati junak „BeseRadivoje Raša Bukvić, koji je gostujući na TV Prva poručio da će mu Đinđić biti jedan od velikih glumačkih izazova.

– Tako je. Ponuđeno mi je da igram Đinđića. To je značajna i drugačija uloga za mene. Moram da nađem poseban model da joj priđem. On je obeležio jedno vreme – istakao je Bukvić.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

Još jedno od poznatih imena domaćeg glumišta koje će se pojaviti u „Porodici“ jeste i Svetlana Ceca Bojković. Ona će dočarati lik Miloševićeve simpatizerke, a za sada je jedina koja ne krije da će sigurno biti deo ovog serijala.

Mini-serija će imati pet epizoda, a kao reditelj i scenarista potpisuje se autor mlađe generacije Bojan Vuletić.

Foto Internet

Advertisement