Connect with us

Featured

Nikola Kojo i Uliks Fehmiu u prvoj srpskoj HOROR seriji! Na proleće 2021. stiže nam CRNA SVADBA!

Published

on

Prva domaća horor serija „Crna svadba“ u produkciji kompanije FireFly, koju kao autori potpisuju Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić (on je ujedno i reditelj) premijerno stiže na male ekrane već sledećeg proleća. Snimanja serije u kojoj će glavne uloge inspektora angažovanih na slučaju misterioznog ubistva igrati Nikola Kojo i Uliks Fehmiju počinje ovog leta. U planu je 10 epizoda, a serija je inspirisana motivima vlaške magije i čuvenog obreda CRNA SVADBA.

Pročitaj još ŠOK! Evo koliko je LANE GUTOVIĆ zarađivao PO EPIZODI u seriji BELA LAĐA! I Šojić bi mu pozavideo…

Naime, kada umre mlad muškarac stasao za ženidbu, priređuje mu se takozvana crna svadba. On se sahranjuje u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Ona simbolično sklapa brak sa pokojnikom kako bi se njemu „umirila duša“. Takav brak traje narednih godinu dana, a tek onda mlada ima pravo da nastavi sa svojim životom i nađe novog izabranika.

Pročitaj još Miodrag Radonjić OTKRIVA – Baća nije rođen da čuva decu!

Glavni ženski lik u „Crnoj svadbi“ biće Jelena Đokić, koja će se pojaviti u ulozi psihologa. Ona će praviti psihološke profile ubica kako bi ih inspektori lakše uhvatili. Serija će se emitovati na Superstar kanalu premijerno, a zatim reprizno na RTS.

Foto Promo

Advertisement