Connect with us

Featured

Kad HOLIVUD snima u SRBIJI onda to izgleda OVAKO! BEOGRAD u američkoj HIT seriji MORNARIČKE FOKE! (VIDEO)

Published

on

Nastavak popularne CBS-ove serije “SEAL Team” iliti „Mornaričke foke“ kao što znamo pre nekoliko meseci snimao se na nekoliko lokacija u srpskoj prestonici. Radnja dve epizode kojima će biti otvorena treća sezona serije odvija se upravo u našem glavnom gradu, dok će u još dve Beograd dublirati Pariz i druge delove Evrope.

Pročitaj još Nikola Kojo i Uliks Fehmiu u prvoj srpskoj HOROR seriji! Na proleće 2021. stiže nam CRNA SVADBA!

Ono što će mnoge obradovati jeste da nam je upravo stigao prvi trejler za kadrove snimane u Beogradu, i moramo priznati – scene izgledaju holivudski!

https://www.youtube.com/watch?v=5Dq5CdBqdUM

Serija prati Bravo tim, jedinicu elitnog Seal Team-a američke mornarice, tokom njihovog planiranja i sprovođenja opasnih misija širom sveta. Zvezda ovog projekta je američki glumac David Boreanaz, koji je igrao i u čuvenoj seriji “Bafi, ubica vampira”, ali i u serijama poput  “Angel”, “Slayer”, “FBI” i “Bones”. Boreanaz je i producent Seal Team-a i takođe ga možete videti u scenama snimljenim u Beogradu . Ova serija je inače jedan od najuspešnijih projekata američke televizije.

Pročitaj još 27. Festival evropskog filma Palić u novom terminu od 8. do 14. avgusta! Festival otvara film IME NARODA, a zatvara HOTEL BEOGRAD!

Kao što možete videti i iz video klipa angažovan je i veliki broj domaćih članova filmskih ekipa, tehničara i glumaca. Nikola Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić  su samo neki od poznatih glumaca koji će imati značajne uloge kao specijalni gosti u epizodama. Produkcijski tim dobio je značajnu podršku srpske policije i Ministarstva odbrane u vidu ljudi, pošto će u seriji biti prikazana zajednička akcija i saradnja naših oružanih snaga sa Seal jedinicom. Kancelarija premijerke u saradnji sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i Kabinetom gradonačelnika bili su od velike pomoći prilikom organizacije produkcije i snimanja. 

Pročitaj još Furkan ANDIČ, zvezda turske serije MERJEM otkriva SVE o svom POREKLU – Vaše sam gore LIST! Koreni su mi u BOSNI!

Ova serija prikazaće Beograd kao moderan, kosmopolitski grad, kulturno bogat i lep, a likovi koji potiču iz Srbije biće prikazani u pozitivnom kontekstu. Ono što je producente opredelilo da snimaju baš na beogradskim ulicama su odlične lokacije, dobra saradnja sa Vladom Srbije i veliko iskustvo domaćih filmskih profesionalca. Program podsticaja je takođe bio jedan od ključnih razloga za dolazak CBS produkcije u Srbiju. 

Lokalna produkcijska kuća angažovana na projektu je Balkanic Media koja je nedavno završila snimanje i kompletnu produkciju TV serije THE OUTPOST, čija je Sezona 2 snimana u PFI Studijima i u okolini Beograda. Ova serija je rađena za NBC Universal i CW Network i trenutno se prikazuje na Sci Fi kanalu.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement