Naslovna TV ŠOK! Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović u trci za glavne...

ŠOK! Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović u trci za glavne uloge u novoj Pinkovoj seriji: JUGOSLOVENKA odlaže nastavak snimanja sapunice ISTINE I LAŽI?

Ostalo je još svega desetak epizoda do kraja popularne domaće istorijske telenovele “Crveni mesec”, a TV Pink uveliko priprema novu seriju sa kojom će ove jeseni krenuti u pohod na gledaoce. Reč o spinofu, iliti svojevrsnom nastavku “Crvenog meseca”, telenoveli “Jugoslovenka”, o čemu je portal FILM i TV prvi pisao.

PROČITAJ JOŠ: HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

Za scenario je i ovog puta zadužen “kralj balkanskih sapunica” – Roman Majetić, a od glavne glumačke postave iz “Crvenog meseca” uloge će reprizirati samo glumica Ivana Dudić (Sofija Bauman). U sporednim rolama gledaćemo još neke glumce koji su odigrali istorijske likove poput kralja Aleksandra (Mihajlo Jovanović), kralja Petra (Miodrag Milovanov) i Nikole Pašića (Lepomir Ivković). Glavna glumačka postava biće sačinjena nova imena, koja se uveliko biraju na kastingu.

Kako portal FILM i TV nezvanično saznaje, na audiciji za glavne junake pojavio se popularni trio iz sapunice “Istine i laži”. Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović oduševili su publiku u pomenutoj seriji, koja se tokom tri sezone prikazivala na TV Prva, a sada su zainteresovani da se okušaju u sapunici koja će biti smeštena u epohu.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković treći put igraju ljubavnike

Još nije poznato da li će neko od njih troje dobiti ulogu u “Jugoslovenki”, ali ukoliko do toga dođe – na četvrtu sezonu serije “Istine i laži” gledaoci će morati da pričekaju. Snimanje kostimirane telenovele od 140 epizoda neće im ostaviti mogućnost da repriziraju svoje uloge u projektu TV Prva.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...

Urgentni centar 6. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Mašan Lekić juri SERIJSKOG SILOVATELJA!

Dr Sara Kolarov primećuje da je Nina Nikčević uznemirena, i tada joj Nina saopštava da je izgubila bebu, usled spontanog pobačaja. Taj...

Tate 95. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Miona zatiče Vladu i Simče KAKO SE LJUBE! (PRVA, 20.00)

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 150. epizoda – četvrtak, 24. septembar: ŠOK! Sofija umesto VUKAŠINA zapošljava SVOG ČOVEKA! A evo i koga…