Connect with us

TV

ŠOK! Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović u trci za glavne uloge u novoj Pinkovoj seriji: JUGOSLOVENKA odlaže nastavak snimanja sapunice ISTINE I LAŽI?

Published

on

Ostalo je još svega desetak epizoda do kraja popularne domaće istorijske telenovele “Crveni mesec”, a TV Pink uveliko priprema novu seriju sa kojom će ove jeseni krenuti u pohod na gledaoce. Reč o spinofu, iliti svojevrsnom nastavku “Crvenog meseca”, telenoveli “Jugoslovenka”, o čemu je portal FILM i TV prvi pisao.

PROČITAJ JOŠ: HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

Za scenario je i ovog puta zadužen “kralj balkanskih sapunica” – Roman Majetić, a od glavne glumačke postave iz “Crvenog meseca” uloge će reprizirati samo glumica Ivana Dudić (Sofija Bauman). U sporednim rolama gledaćemo još neke glumce koji su odigrali istorijske likove poput kralja Aleksandra (Mihajlo Jovanović), kralja Petra (Miodrag Milovanov) i Nikole Pašića (Lepomir Ivković). Glavna glumačka postava biće sačinjena nova imena, koja se uveliko biraju na kastingu.

Kako portal FILM i TV nezvanično saznaje, na audiciji za glavne junake pojavio se popularni trio iz sapunice “Istine i laži”. Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović oduševili su publiku u pomenutoj seriji, koja se tokom tri sezone prikazivala na TV Prva, a sada su zainteresovani da se okušaju u sapunici koja će biti smeštena u epohu.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković treći put igraju ljubavnike

Još nije poznato da li će neko od njih troje dobiti ulogu u “Jugoslovenki”, ali ukoliko do toga dođe – na četvrtu sezonu serije “Istine i laži” gledaoci će morati da pričekaju. Snimanje kostimirane telenovele od 140 epizoda neće im ostaviti mogućnost da repriziraju svoje uloge u projektu TV Prva.

Foto Promo

Advertisement