Connect with us

Featured

Sandra Bugarski – Pančeta je moj BISER! Stid me je zbog scene seksa sa Bjelogrlićem u seriji SENKE NAD BALKANOM

Published

on

Mnoge glumce publika pamti po eksplicitnim scenama, koje na ekranu izgledaju kao stvarne, a malo ko se zapita kako izgleda proces tokom kog nastaju ovakvi kadrovi, koji često postaju i najgledaniji delovi neke serije ili filma.

Jedna od takvih scena, koja se pamti, snimljena je u drugoj sezoni serije “Senke nad Balkanom”, a njeni akteri su glumica Sandra Bugarski i njen mlađani kolega Aleksej Bjelogrlić.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE – Snimanje BESE od 15. septembra! Druga sezona JOŠ RASKOŠNIJA – strani glumci, autori i brojne lokacije u Evropi

– Prvi put sam se susrela sa takvom eksplicitnom scenom. Uvek sam zazirala od mogućnosti da bih mogla da budem izložena toj vrsti neprijatnosti. Da, za mene je to neprijatnost. A ako je vas, kao pojedinca sramota nečega što radite, onda je stid svakoga ko vas gleda. Ovde je srećna okolnost što je bila duboka zima u koju smo zagazili. Scena je prilično brzo snimljena ne bi li glumci prošli bez temperature ili, ne daj Bože, upale pluća“, rekla je Sandra Bugarski, koja je trenutno najprepoznatljivija kao Marica Pančetović Pančeta, koju tumači u popularnoj seriji “Igra sudbine”.

Pročitaj još Vuk Kostić piše scenario za film o proboju SOLUNSKOG FRONTA! Prvi svetski rat kao inspiracija za PUKOTINU

Pančeta je moj biser, moja dragocenost. Sve što je u vezi sa tom serijom – rad, ekipa, druženje, sve je baš kako bih volela da bude. Da sam imala mogućnost da biram, ovako bih izabrala – smatra Sandra, dodajući da se donekle prepoznaje u ovom liku koji je scenarista serije Žarko Jokanović pisao za nju.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement