Connect with us

Featured

„Preživeti Beograd“ 38. epizoda – subota, 27. jun (Pink, 22.00) – vreme je za VELIKO FINALE!

Published

on

Finale  serije Preživeti Beograd donosi konačni rasplet u životnim dešavanjima naših glavnih junaka.

Nakon što je Ljudmila raskinula veridbu, Jablan u očaju želi da napusti Beograd. Ipak uz podršku prijatelja odlučiće da ostane, ali pitanje je kako će posle svega izgledati njegov odnos sa njom?

Nevena se ponovo nalazi sa Stevanom sa željom da mu se izvini za sve svoje postupke, nesvesna da je on u međuvremenu raskinuo sa svojom devojkom…

Na ljubavnom planu ni Marini ni Ružici nije lako.

Marina zaljubljena u Srdana, nastavlja svoju vezu sa njim. Ipak dolazi trenutak kada će morati da se suoči sa realnošću situacije. Da li je Srdan spreman da svoj život promeni zbog nje…

Neprijatna situacija u klubu i nesvakidašnji susret, navešće Ružicu da konačno prihvati istinu o Damiru. Sa druge strane Žanko ne odustaje od ideje pomirenja sa njom, ali šta će Ružica izabrati ostaje da vidimo.

Vita i Živana odlučuju da svoju vezu i ljubav krunišu brakom. Njihovo slavlje će okupiti celu ekipu. Svi na broju, uz muziku i veselje imaće šansu da se sete šta je pravo prijateljstvo i šta znači preživeti Beograd.

Šta za glavne junakinje i sve likove koje su srele tokom života u Beogradu donosi kraj, saznaćete ako ostanete uz poslednju epizodu serije “Preživeti Beograd” u subotu 27. juna u 22.00 na TV Pink!

Foto Promo

Advertisement