Connect with us

TV

Igra sudbine 104. epizoda: ŠOK! Aleksino srce će PRESTATI DA KUCA! Ali to nije sve – Sofija je naručila njegovo UBISTVO! A evo i kome…

Published

on

Konačno su mnoge stvari postale jasne. Slučajnosti ne postoje. Pa čak ni u IGRI SUDBINE! Životi Kanačkih tokom poslednjih nekoliko epizoda pretvorili su se u pakao.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME…

Aleksa je u komi, Ada pred srčanim udarom, i sve to dok se u njenu kuću pod okriljem noći ušunjala ZMIJA. Sofijine igrice, međutim, preopasne su čak i za nju.

Čovek sa kojim se udružila da bi stavila tačku na vladavinu Ade Kanački, ovog puta otišao je predaleko. Napokon će se otkriti stravična istina – Aleksina nesreća nije bila slučajnost. Iza svega stoji upravo on – ministar. Čovek koji je Sofijine reči “Želim da udarim Adu tamo gde je najviše boli, u Aleksu” shvatio preozbiljno. On je taj ko je naredio da se ubije Aleksa.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Kada to sazna Sofija će se pokajati, ali protiv sebe ne može.

– Želim da Aleksu vidim mrtvog – nije mogla da suzdrži svoj bes Šubarevićeva pred Matijom, na šta ju je on, mnogo namazaniji i prevejaniji upozorio da za njene želje Luka i Ada nikada ne smeju da saznaju.

Za to vreme u Kan holding se realizuje veliki plan tetka Lile. Una se uselila u Aleksinu kancelariju i uzbuđeno čeka svoju veliku priliku – da postane njegova devojka. Nažalost, uskoro će joj upravo Lila javiti vesti koje nije želela da čuje.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Samo nekoliko trenutaka kasnije, Aleksino srce će prestati da kuca. Hoće li utihnuti zauvek, ili će mu IGRA SUDBINE, ipak, podariti šansu za novi početak?

Foto Prva

Advertisement