Connect with us

Featured

Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Published

on

Lažna baronica Donka Desaeli, koju u seriji „Igra sudbine“ glumi Snežana Savić, sa svojom ekipom tokom poslednjih epizoda oko porodice Kanački isplela je pravu paukovu mrežu. Mada se trudi da uvek bude KORAK ISPRED SVIH ovaj plan Ada Kanački nije uspela da prozre.

Pročitajte još Dejan Maksimović zvezda serije PREŽIVETI BEOGRAD – Žanko nije negativac! On je beogradski mangup ČISTOG SRCA!

Donkina ideja da se uortači sa Sofijom Šubarević, mladim Matijom i njegovim kompanjerosima konačno će dati rezultate. Ada Kanački će u svojoj rođenoj kući dobiti uljeza koji će joj zabiti nož u leđa. Naravno, govorimo o Sofiji koja je udajom za Luku došla korak bliže ostvarenju svog cilja, a to je da Adi oduzme SVE!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Milica-Milsa-Ada-Kanacki-Igra-sudbine

U originalnoj seriji, upravo posle ovog trenutka koji pratimo u domaćoj verziji, Adi se sprema veliko i neprijatno iznenađenje. Shvatiće da Sofija nije nimalo naivan igrač, i da joj u borbi sa njom čak ni Vukašin ne može pomoći.

Pročitajte još Posle filma stiže nam i serija HOTEL BEOGRAD! Premijera na SUPERSTAR kanalu!

Hoće li se obistiniti sve ono što se dogodilo u seriji Nuevo rico, nuevo pobre na kojoj je zasnovana Igra sudbine? Da li će Sofija Šubarević Adi Kanački uzeti kuću i gotovo sve što joj pripada? Verujete li u to da bi Sofija Šubarević mogla nasamariti iskusnu Adu i koliko će ženu koja se za svoju porodicu bori kao ris stajati nesmotrenost njenog sina Luke? Saznaćemo uskoro…

Foto Prva

Advertisement