Connect with us

Featured

Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME JE REČ?

Published

on

Glumica Olja Lević trenutno je jedno od najprepoznatljivijih TV lica, budući da je kao nevinu i naivnu Milu gledamo u trenutno jednoj od najgledanijih serija „Igra sudbine“ na TV Prva. Ipak, Olji ovo nije prva velika uloga.

Iskusni znalci veoma dobro znaju gde smo gledali mladu Levićku, a za one koji su to propustili, evo i objašnjenja.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Olja je karijeru na malom ekranu započela kao Zorica u kultnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja„. Ako na trenutak vratimo vreme deceniju i kusur unazad setićete se devojke sina Dragana kog je tumačio Nenad Okanović.

Bila je to ljubav za koju je cela Srbija navijala, ali ni katanci na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji nisu pomogli da ovo dvoje ostanu zajedno do kraja.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TrZUQestfoY&feature=emb_title

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Naravno, ko se seća toga, seća se i činjenice da je Zoricin prvi dečko u seriji bio još jedan nama danas veoma poznat lik. I to je upravo glumac Stevan Piale, čiji je Luka Ožegović-Kanački bio nesuđeni dečko Oljine Mile i u seriji „Igra sudbine„.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Ostavimo li po strani da Olja već 12 godina izmiče Pialeu, barem u serijama, može se zaključiti da ovaj uigrani tandem sjajno funkcioniše pred kamerama.

Foto Prva TV

Advertisement