Naslovna TV Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao...

Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME JE REČ?

Glumica Olja Lević trenutno je jedno od najprepoznatljivijih TV lica, budući da je kao nevinu i naivnu Milu gledamo u trenutno jednoj od najgledanijih serija “Igra sudbine” na TV Prva. Ipak, Olji ovo nije prva velika uloga.

Iskusni znalci veoma dobro znaju gde smo gledali mladu Levićku, a za one koji su to propustili, evo i objašnjenja.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Olja je karijeru na malom ekranu započela kao Zorica u kultnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja“. Ako na trenutak vratimo vreme deceniju i kusur unazad setićete se devojke sina Dragana kog je tumačio Nenad Okanović.

Bila je to ljubav za koju je cela Srbija navijala, ali ni katanci na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji nisu pomogli da ovo dvoje ostanu zajedno do kraja.

 

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Naravno, ko se seća toga, seća se i činjenice da je Zoricin prvi dečko u seriji bio još jedan nama danas veoma poznat lik. I to je upravo glumac Stevan Piale, čiji je Luka Ožegović-Kanački bio nesuđeni dečko Oljine Mile i u seriji “Igra sudbine“.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Ostavimo li po strani da Olja već 12 godina izmiče Pialeu, barem u serijama, može se zaključiti da ovaj uigrani tandem sjajno funkcioniše pred kamerama.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...