Naslovna Top Story HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE...

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana

U beogradskom naselju Ripanj trenutno se gradi Vranje iz 19. veka. Priprema se scena za snimanje filma i serije „Nečista krv“. Početak snimanja je već odlagan, ali sadašnji plan je da završna klapa padne do decembra.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Deset epizoda činiće epsku sagu o Vranju sa likovima i motivima jedne porodične hronike u razdoblju od pedeset godina 19. veka. Film i pet epizoda režiraće Milutin Petrović, a završnicu serije Goran Stanković.

Za raskošnu scenografiju zaslužan je Milenko Jeremić, legenda jugoslovenske i srpske scenografije, čovek koji je radio na filmovima Valter brani Sarajevo, Banović Strahinja, Maratonci trče počasni krug, Čudo neviđeno, Seobe, Poslednji krug u Monci, Boj na Kosovu, Tri karte za Holivud, Crna mačka beli mačor, Zaspanka za vojnike… Spisak je  nepregledan i obuhvata nezaboravne reditelje i scenariste, filmove i serije.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Jeremić kaže da se dugo i pažljivo pripremao za ovaj projekat, tačnije da je temu obrađivao godinama: “Može čovek da pogreši na jednom najobičnijem detalju. Čitanjem i istraživanjem dolazim do podataka šta može da prođe, a šta ne može”.

Dok se radovi privode kraju, bira se međunarodna glumačka ekipa. Muzika se ne bira već se sama nameće – tradicionalne note juga Srbije u savremenim aranžmanima.

Foto RTS

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!