Naslovna TV Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Kraj nedelje na domaćim malim ekranima obeležila su turbulentna dešavanja u seriji “Igra sudbine” koju pratimo od utorka do petka od 21.00 na Prva TV.

Svi smo videli jednu svadbu, jedan veliki prvi poljubac, onaj na koji smo dugo čekali – Milin i Aleksin, ali i tragediju koja je potom usledila. Ali da ne brzamo.

Akcija u seriji “Igra sudbine” otpočela je u trenutku kada je Ada Kanački na Višnjinoj ruci prepoznala svoj davno nestali prsten. Upravo onaj za koji je pretpostavila da ga je Donka ukrala. Otkud on na Višnjinoj ruci? To pitanje Ada je saopštila i Vukašinu otvorivši novo poglavlje intriga i spletki u svetu bogatih gde je iskrenosti i poštenja – veoma malo.

Ali, to nije sve. Porodica Kanački uskoro će postati bogatija za još jednog člana – Sofiju, bivšu Šubarević, a sada Kanački. Nakon što se udala za Luku (u tajnosti i svima iza leđa), Sofija je spremna da zagorča život budućoj svekrvi. Spremna je da se useli u Adinu kuću. Sigurni smo da će Ada to podneti JUNAČKI.

Neobazriv i naivan, Luka njegove srećne vesti saopštava nikome drugom do Nadi. Ova, do ušiju zaljubljena u njega i slomljena srca, ispušta telefon i trči u toalet gde proguta šaku punu lekova. Srećom, Pančeta sprečava katastrofu i otkriva sve Nadine tajne. Ono što je najzanimljivije jeste to što joj Nada tada poručuje da bebe neće biti. Iako Pančeta smatra da je njena beba najlepša vest koju je čula u poslednje vreme, Nada ne deli njeno mišljenje.

Prema originalnom scenariju serije Nuevo rico, nuevo pobre prema kojoj je i nastala Igra sudbine, junakinja čiji lik u domaćoj verziji tumači naša Milica Tomašević, zaista će izgubiti dete. Hoće li se scenarista Igre sudbine u pisanju držati originala? Da li će Nada zaista ostati bez svoje bebe? Saznaćemo u novim epizodama.

Baš kao što ćemo već od utorka videti, odnosno čuti koje su zastrašujuće reči koje će doktorka u Urgentnom centru saopštiti Adi Kanački kada bude došla da vidi nastradalog Aleksu. Hoće li njen nesuđeni sin uspeti da se spase strašne sudbine?

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...