Connect with us

Featured

Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Published

on

Kraj nedelje na domaćim malim ekranima obeležila su turbulentna dešavanja u seriji „Igra sudbine“ koju pratimo od utorka do petka od 21.00 na Prva TV.

Svi smo videli jednu svadbu, jedan veliki prvi poljubac, onaj na koji smo dugo čekali – Milin i Aleksin, ali i tragediju koja je potom usledila. Ali da ne brzamo.

Akcija u seriji „Igra sudbine“ otpočela je u trenutku kada je Ada Kanački na Višnjinoj ruci prepoznala svoj davno nestali prsten. Upravo onaj za koji je pretpostavila da ga je Donka ukrala. Otkud on na Višnjinoj ruci? To pitanje Ada je saopštila i Vukašinu otvorivši novo poglavlje intriga i spletki u svetu bogatih gde je iskrenosti i poštenja – veoma malo.

Ali, to nije sve. Porodica Kanački uskoro će postati bogatija za još jednog člana – Sofiju, bivšu Šubarević, a sada Kanački. Nakon što se udala za Luku (u tajnosti i svima iza leđa), Sofija je spremna da zagorča život budućoj svekrvi. Spremna je da se useli u Adinu kuću. Sigurni smo da će Ada to podneti JUNAČKI.

Neobazriv i naivan, Luka njegove srećne vesti saopštava nikome drugom do Nadi. Ova, do ušiju zaljubljena u njega i slomljena srca, ispušta telefon i trči u toalet gde proguta šaku punu lekova. Srećom, Pančeta sprečava katastrofu i otkriva sve Nadine tajne. Ono što je najzanimljivije jeste to što joj Nada tada poručuje da bebe neće biti. Iako Pančeta smatra da je njena beba najlepša vest koju je čula u poslednje vreme, Nada ne deli njeno mišljenje.

Prema originalnom scenariju serije Nuevo rico, nuevo pobre prema kojoj je i nastala Igra sudbine, junakinja čiji lik u domaćoj verziji tumači naša Milica Tomašević, zaista će izgubiti dete. Hoće li se scenarista Igre sudbine u pisanju držati originala? Da li će Nada zaista ostati bez svoje bebe? Saznaćemo u novim epizodama.

Baš kao što ćemo već od utorka videti, odnosno čuti koje su zastrašujuće reči koje će doktorka u Urgentnom centru saopštiti Adi Kanački kada bude došla da vidi nastradalog Aleksu. Hoće li njen nesuđeni sin uspeti da se spase strašne sudbine?

Foto Promo

Advertisement