Naslovna Top Story Pala prva klapa serije BELEŽNICA! Stiže DOSIJE IKS na srpski način...

Pala prva klapa serije BELEŽNICA! Stiže DOSIJE IKS na srpski način…

U koprodukciji Radio-televizije Srbije i Telekoma Srbije, izvršna produkcija “Košutnjak film” 6. jula je započela snimanje nove igrane televizijske serije “Beležnica”, čija je radnja zasnovana na romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića” iz 2014. godine. Roman su u scenario pretvorili trojica scenarista – Kosta Peševski, Radoslav Lale Pavlović, Đorđe Milosavljević, a reditelj serije je Miroslav Lekić.

Serija “Beležnica prati radnju romana koji je prema žanru kombinacija fantastike i trilera i biće snimana u Kladovu, Kraljevu, Valjevu, Pirotu i Beogradu.

Pročitajte još KORIDOR 92 – film o junacima koju su SAČUVALI REPUBLIKU SRPSKU! Premijera – početak 2021!

U seriji se radi o zanimljivim i neobjašnjivim događajima koji su se odigrali na teritoriji Srbije i bavili se paranormalnim pojavama. Glavni junak serije je novinar Boško kojem pokojni profesor Mišković zaveštava misterioznu beležnicu u kojoj su sadržani zapisi o mnogim tajnama i misterijama koje su se zaista odigrale a kojima do danas nisu pronađeni uzroci.

Kroz šifrovane tekstove koji ne mogu ni da se skeniraju niti fotokopiraju jer beležnica to „ne dozvoljava“ Boško ulazi u svet paranormalnih pojava pokušavajući da istraži uzroke zbog kojih su se one dogodile, kao i da stupi u kontakt sa ličnostima koje su njima učestvovale. U tom njegovom traganju Boška prati i grupa moćnika iz senke koja, ne prezajući ni od čega, teži da se dokopa profesorove beležnice po svaku cenu…

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Miroslav Lečić, reditelj serije

– Do sada nismo imali repertoarsku seriju koja se bavila paranormalnim pojavama pa bi jedno ovakovo ostvarenje moglo da predstavlja još jedan novi iskorak u žanr koji još nije emitovan u udarnom terminu na RTS-u – istakao je Marko Novaković, urednik serije za RTS.

Glumačku podelu serije čine Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Aleksandar Srećković Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Danica Radulović i mnogi drugi.

Pročitajte još LUKA i SOFIJA u PROBLEMU! Ada će ih izbaciti IZ KUĆE!

Izvršni producent serije je Zoran Janković, scenograf Sonja Jovanović, kostimograf Snežana Karl, direktor fotografije Bojana Andrić Đorđević, a umetnički direktor Slobodan Terzić.

Foto RTS

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!