Connect with us

TV

Igra sudbine 109. epizoda – Ada dovodi Matiju pred svršen ČIN! Sofija napada MILU – Seljančice, NE OBRAĆAJ MI SE! Najveći ŠOK tek SLEDI! Aleksa traži SAMO NJU!

Published

on

Večerašnja  108. epizoda serije IGRA SUDBINE osim onih očekivanih donela je i mnogobrojna neočkivana iznenađenja. Nada je slomljena. U razgovoru sa psiholom priznala je ne samo da je zatrudnila sa dečkom sa kojim je spavala samo jednom i koga ne voli, već je priznala i ono što niko ne bi očekivao – da je izdala svoju sestru.

– Izdala sam je jer sam se zaljubila u brata svoje sestre. Zbog toga mrzim sebe – otkrila je slomljena Nada i još jednom ponovila da ne želi da zadrži dete.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Mila tuguje jer je se Aleksa ne seća. Smatra da je on nikada nije voleo, jer se i posle svega seća samo Sofije. Jelena pokušava da je razuveri. Za to vreme, Sofija dolazi kod Alekse u sobu i obmanjuje ga da ga je automobil udario nakon njihove veridbe. Pod izgovorom da joj treba njegov potpis da bi im izradili takozvanu vereničku zvezdu, Sofija ga natera da joj da prazan potpis. Aleksi je sve to čudno i ima osećaj da tu postoji još nešto.

Pročitajte još Igra sudbine 109. epizoda – sreda, 15. jul (Prva, 21.15): Sofija se OBRAČUNAVA sa MILOM! Da li je moguće da će joj OVO URADITI?

Ivanu i Adi nije jasno kako se Luka zaljubio u Sofiju. A Sofija opanjkava Adu i Ivana kod Luke. Za to vreme Ministar Vukašinu otkriva da je Aleksina nesreća – organizovana.  A ko stoji iza svega – pa jasno je. Sofija Šubarević! Ministar moli Vukašina za pomoć. Traži mu da mu dostavi snimak koji Sofija krije. Zauzvrat, on će zaštiti Adu.

Ada planira da odvede Aleksu nazad kući, ili da ga pošalje u inostranstvo. U tom trenutku Orlando dolazi i raskrinkava Matiju – on je taj koji je organizovao Lukino i Sofijino venčanje.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Jelena odlučuje da stane na put Uninim pokvarenim namerama i govori joj da je prva stvar koju je Aleksa uradio kad se probudio bilo to da je poljubio Milu! Međutim, njena pobeda nad Unom uskoro će biti pomućena saznanjem da je njenog Matiju poljubila druga žena. Zbog toga će mu raspaliti šamar. A Matiju je poljubila Sofija i to kada mu je donela Aleksin blanko potpis. Ovo je bio šok koji Jelena Matiji neće oprostiti.

Međutim, Matiju uskoro čeka još jedno iznenađenje. Ada ga dovodi pred svršen čin! Pita ga – zašto je krio da je organizovao Lukino tajno venčanje? Hoće li se Matija ovog puta spasiti od Adinog besa. Još kad bude saznala ko su bili kumovi….

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Za to vreme, u bolnici Aleksa traži da mu dovedu Milu! Ali ne da bi joj izjavio ljubav, već da joj izdiktira mejlove koje treba da pošalje. A Milu u Kan Holdingu čeka ONA – Sofija Šubarević!

– Seljančice, ko ti je dozvolio tako da mi se obraćaš – pita je Sofija i preti da će sve reći Luki. Međutim, Mila nije mnogo uplašena ovim pretnjama.

Advertisement