Connect with us

Naša Preporuka

Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Sandra Bugarski je jednostavno izdominirala u liku robusne i vrcave stanodavke Pančete u seriji „Igra sudbine„, scenariste Žarka Jokanovića. Stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta je nakon dve i po decenije rada na daskama koje život znače ali i na filmu i u serijama, oduševila gledaoce Prve. I pored brojnih upečatljivih uloga koje je odigrala, rola Marice Pančetović Pančete je definitivno njena „lična karta“.

PROČITAJTE JOŠ Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Trenutno ne snimate seriju zbog epidemiološke situacije. Da li se zna kada ćete nastaviti sa radom i koliko ste epizoda snimili do sada?

– U Srbiji je, baš kao i na celoj planeti, situacija sa epidemijom kataklizmična. Sve se menja iz minuta u minut, plašim se na gore. Broj zaraženih raste, nezadovoljstva kuljaju na sve strane. Ono što mogu da vam kažem u ovom trenutku je da smo snimanje prekinuli na nedelju dana i da je plan da nastavimo da radimo pod pojačanim merama zaštite. Ovo je drugi krug stopiranja u radu ali ne i u emitovanju. Predhodna pauza je trajala, ni manje ni više ,dva meseca. Da li možete da zamislite koliko smo triplirali rad da bi nadoknadili vreme? Radilo se i po 16 sati! Sa brojanjem epizoda nemam baš najbolju računicu da vam ispostavim. Radne verzije koje glumcima šalju na čitanje su jedan broj, u snimanju drugi, u emitovanju treći… Računajte da prva sezona treba da ima 230 epizoda.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

 Koliko vam je uloga Pančete promenila dosadašnji život?

– Pančeta mi je u život unela radost, dok je izučavam, čitam dijaloge, učim naizust njene traktate. Sve ostalo je isto. Ja se inače družim i pričam sa ljudima,mislim na one koje srećem a ne poznajem. Sad samo delimo smeh vezan za moju ulogu u seriji, jer to je ono što Pančeta nepodeljeno izaziva kod naroda.

Znam da gledate redovno seriju „Igra sudbine“. Šta sebi najviše zamerate, a koju scenu je bilo najslađe snimiti?

-Gledam seriju, ne propuštam ni jednu epizodu. Ne bih da zvučim neskromno ali što se tiče mojih scena – ne bih ja tu ništa dirala! Dobro se pripremim za svaki snimajući dan, upravo iz tog razloga jer – posle letenja, nema kajanja! Nekad je teško pratiti kontinuitet jer snimamo i po 30 epizoda na preskok. Onda ja tražim po mejovima nit da vidim ko sam, gde sam i koji put u toj situaciji. Nije baš lako, ne mogu da kažem ali navikli smo na takav način rada pa se i snalazimo. Svaku scenu sam uradila pošteno, iz srca i do kraja i svakoj sam se beskrajno radovala i dok sam je sama sa sobom raščlanjivala i kasnije snimala. Rado sam odgledala one gorke suze koje sam izlila u sceni kad žalim Aleksu koji je u bolnici i oplakujem Žileta u isto vreme, držeći obe njihove slike.  Divna mi je scena sa Jankom, kada se prvi put posle toliko godina susretnu. Obožavam scene kod Ade, na čaju u pet…. Ma sve scene sa Tićom a bogami i sve Pančetine fizičke obračune!

Pročitajte još Igra sudbine: Sofija je naišla nekog OPASNIJEG OD NJE! Evo ko će joj PRESUDITI!

Sandra-Bugarski-Igra-sudbine

Da li biste voleli da Penčeta napokon uvidi da je Tića Lenjin (Darko Tomović prim. aut.) voli?  Čuli smo da se vi i Darko slatko nasmejete pre svake scene koju snimite zajedno…

– Pančetu je teško prevariti, premazana je svim bojama! Ona ima istančan njuh, jake senzore, intuitivna je i jako inteligentna. Zna ona vrlo dobro ko šta o njoj misli, ko je voli i na kakav način a ko ne. Sa Tićom joj je posebna poslastica da se igra mačke i miša. Život kakav je vodila je u njoj napravio potrebu da se distancira od prave ljubavi, braka, veze… a vi ćete morati da pratite epizode pa će vam blagovremeno sve postati mnogo jasnije.  Darka Tomovića je dar imati za kolegu. Imamo sličan smisao za humor pa nas je teško umiriti kad se zacenimo od smeha a to se neretko dešava.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Koju Pančetinu repriliku često upotrebljavate u privatnom životu?

Svaku Pančetinu misao i repliku sam zapamtila i često ih upotrebljavam u zavisnosti od situacije. Na primer: „Jeste, jeste…svaka istina koju izgovorim je glupost! Vi samo grakćete kako ja lupam gluposti! A kad vas posle, ta ista glupost, lupi po glavi – ne setite se, tako ošamućeni, da mi se poklonite do poda i da kažete – bila si u pravu, kraljice.“

Skoro dve i po decenije se bavite glumačkom profesijom. Postoje li uloge koje nikada ne biste prihvatili i koje uloge biste rado zaboravili, a odigrali ste ih?

– Svaka uloga koja ima smisla, koja nudi neku poruku, koja mene kao glumicu greje, oduvek je bila dobrodošla. U pozorištu nikad ni jednu ulogu nisam ni odbila, ni vratila. Za mene ne postoje male i velike uloge, takva podela mi je nepoznanica. Nisam imala nekih većih promašaja ali sam sudelovala u predstavama koje jednostavno nisu uspele, nisu bile dobre.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: Sofija obamanjuje ALEKSU! Ministar otkriva ko je naručio ALEKSINO UBISTVO! ADI je konačno JASNO! Evo ko je…

Koji poslednji komentar koji ste čuli o sebi vas je nasmejao do suza?

– Pančeta, tvoj osmeh će iskoreniti Koronu!

Foto Aleksandar Krstović

Advertisement