Connect with us

FILM

HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

Published

on

Film i serija „Južni vetar“ čiji nastavak očekujemo krajem ove ili početkom sledeće godine za kratko vreme osvojili su domaću publiku, a kako je to u intervjuu za Informer otkrio tvorac projekta, reditelj i scenarista Miloš Avramović, Maraš, Baća, Crveni i ostali likovi koje smo zavoleli svoj život nastaviće čak u dalekom Holivudu jer su Amerikanci zainteresovani da snime svoju verziju „Južnog vetra“.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

– Dobili smo ponudu od jedne producentske kompanije koja posluje na relaciji Los Anđeles – London. Žele da otkupe prava na film i da snime američku verziju za englesko govorno područje. Poslali su nam predlog i nacrt ugovora, još uvek smo u pregovorima, a kada sve bude gotovo, zvanično ćemo saopštiti sve detalje. Sada ne mogu da otkrivam čak ni ime te producentske kuće – otkriva Avramović na početku razgovora za dodatak Informera Hit i dodaje:

Juzni-vetar-2

Pročitajte još FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Leskovcu pala PRVA KLAPA filma i serije KOŠARE! Na setu Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Pavle Mensur…

– Ameri su odgledali film i smatraju da može da se napravi veoma zanimljiv rimejk. Žele da prevedu i adaptiraju scenario za njihovo tržište i da u filmu igraju američki glumci. Verovatno će da izaberu neke od najpoznatijih holivudskih glumaca, ali ko zna, možda u njihovoj verziji zaigra i neki od naših glavnih glumaca.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

https://www.youtube.com/watch?v=dEOHvQCFZug

Šta mislite koji holivudski glumac bi najbolje dočarao Maraša i Baću?

Foto Promo

Advertisement