Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE 110. epizoda: ŠOK! Mila će POLJUBITI ALEKSU!!!

Published

on

Večerašnja epizoda serije Igra sudbine donela je nova uzbuđenja u svet Kanačkih i Ožegovića. Matija se ponovo izvukao i ostao Adin najbolji sestrić. Ada je saznala da je Sofija uzela Aleksin blanko potpis.

Pročitaj još HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

Sofija je potpis pokazala Matiji, nakon čega su upali u žestok ljubavni klinč u njegovoj kancelariji. Međutim, trag karmina ostao je na njegovoj kragni. Trag koji Jeleni NIJE PROMAKAO. Zbog toga mu je Jelena udelila šamarčinu, a on njoj otkaz.

Pročitaj još Igra sudbine 110. epizoda – četvrtak, 16. jul (Prva, 21.00): ŠOKOVIMA nema KRAJA! Una kaže Aleksi DA GA VOLI! Jelena će SPAVATI SA STRAHINJOM!…

 Ali, to nije ništa u odnosu na ono što nas čeka u novoj 110. epizodi serije IGRA SUDBINE koju gledamo u četvrtak, 16. jula.

 Una priznaje Aleksi da ga voli, ali odgovor koji će dobiti od njega nije ono što je želela da čuje. Luka želi da obnovi prijateljsku vezu sa Milom, ali mu ona stavlja do znanja da od toga NEMA NIŠTA. U međuvremenu Ada pravi sačekušu Sofiji i traži joj POD HITNO potpis koji je na prevaru uzela od Alekse.

Pročitajte još Miloš Biković, zvezda filmova JUŽNI VETAR, HOTEL BEOGRAD I SLUGA – Nikada ne bih glumio u SAPUNICI!

U Maldivima sledi jedna druga sačekuša. Strahinja će nas sve ostaviti u čudu, jer će igrati PRLJAVO. Poturiće Debeljkovu pesmu za Jelenu kao svoju i na prevaru je odvući u krevet. Od svih ljudi koji su u tom trenutku mogli da naiđu naićiće baš Debeljko i videće njihov poljubac. Koliko vam se Strahinja nisko srozao?

Nada će Mili konačno priznati sve! A šta je to sve – da je trudna sa Strahinjom, ili da je ludački zaljubljena u njenog bivšeg dečka.

 Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Šta god to bilo ne može se meriti sa onim što sledi. Mila odlazi u bolnicu kod Alekse. On je dočekuje hladno, ne seća joj se čak ni imena. Ali to će konačno slomiti sve barijere ove nesrećne devojke. Ljubav će biti jača od nje. Emocijama izbačena iz koloseka, Mila će se zalteti u Aleksin zagrljaj i POLJUBITI GA!!!!

Foto Promo

 

 

Advertisement