Connect with us

Naša Preporuka

Evo KOJI POZNATI PEVAČ je trebalo da glumi u seriji JUŽNI VETAR umesto VANESE ŠOKČIĆ! Odustao jer je MARAŠ KRIMINALAC!

Published

on

Učešće naše poznate folkerke Vanese Šokčić u TV hitu „Južni vetar“ svakako je bio jedan od momenata koji je obeležio prvu sezonu serije za koju je zainteresovan Netflix, ali i Holivud. Kao što je to reditelj i koscenarista ovog projekta Miloš Avramović ranije već objasnio, sa Vanesom je već dugo prijatelj, a do njihove saradnje došlo je spontano.

Pročitajte još HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

– vanesa i ja našli smo se u kafiću u Mirijevu gde se inače redovno okupljamo. Ponudio sam joj da odigra ulogu u seriji i ona je to kao velika lavica kakva jeste odmah prihvatila – ispričao je Avramović. Ono što se do sada, međutim, nije znalo jeste to da je za ovu ulogu bio predviđen drugi pevač.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Dado Polumenta me je zvao nekoliko puta sa željom da se on pojavi u „Južnom vetru„. Meni je to bilo zanimljivo i pristao sam. Međutim, kada se snimanje primaklo, shvatio sam da je prestao da se javlja. Pozvao sam ga i on mi je rekao da je odustao, jer mu je njegov menadžer savetovao da ne treba da se pojavi u seriji koja govori o kriminalcima. Tada se javila Vanesa i sve je dogovoreno u rekordnom roku – otkrio je za Informer Miloš Avramović.

Foto Promo

Advertisement