Connect with us

Preporuke

Serija dana – sreda, 22. jul: Hotel Rusija (RTV 1, 21.00)

Published

on

Moskva, 1977. godine. Ksenija Baskakova je hostesa, zadužena za organizaciju i prijem gostiju čuvenog hotela “Rusija”. Hotel je ogroman i jedan od simbola Crvenog trga.

Ksenijin posao je zahtevan, posebno zbog toga što su gosti hotela pripadnici sovjetske elite, kao i bogati i uticajni stranci. Iako “svet za sebe”, sve u hotelu je pod kontrolom KGB – a. Ksenija dobro obavlja svoje dužnosti i ubrzo postaje glavna u odeljenju organizacije hotela. Ali, nova pozicija, donosi i nova iskušenja. Ona svakodnevno svedoči i mora da reši izazove nastale preplitanjem različitih političkih, partijskih, kriminalnih i poslovnih uticaja, koje sa sobom donose gosti hotela. Prisustvo Manuela Santosa iz Nikaragve – trgovca oružjem, koga igra Ivan Bosiljčić, još više će zakomplikovati Ksenijin položaj.

Zahvaljujući solidarnosti u vreme krize izazvane Korona virusom, makedonski distributer “Tramiso Marketing Solutions” i njegovi ruski partneri, besplatno su Radio televiziji Vojvodine, ustupili pravo emitovanja ove popularne serije.

Foto RTV

Advertisement