Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4 Pogledajte PRVE KADROVE nove sezone! A evo i KADA omiljena serija stiže na TV PRVA!

Snimanja nove sezone uveliko traju

Published

on

Urgentni centar 4

Urgentni centar uskoro se vraća na naše male ekrane sa novom četvrtom sezonom koja je već počela da se snima. Barem ako je suditi prema najavama direktora Emotion produkcije Gorana Stamenkovića koji je na Instagramu sa pratiocima i obožavaocima ove, ali i ostalih projekata Emotiona podelio nekoliko video klipova na kojima se vidi atmosfera na setu serije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Stamenkovic (@st.goran_)

Sa Prve još nemamo potvrdu kada će novi ciklus stići na njihove TV talase, ali najverovatnije će to biti jesenja sezona 2022/2023.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Stamenkovic (@st.goran_)

Ivan Bosiljčić, kao što znamo, ponovo će obući beli mantil, što u originalnoj seriji nije bio slučaj sa Džordžom Klunijem koji se nakon prvog napuštanja više nije vraćao u popularnu medicinsku dramu. Međutim, junak Ivana Bosiljčića, doktor Nemanja Arsić imao je drugačiju sudbinu.

– Kada mi je scenaristički tim koji piše „Urgentni centar“ rekao da postoji mogućnost da se doktor Nemanja Arsić vrati u seriju, to me je mnogo obradovalo. Ovo će biti obimna sezona, možda najveća dosad. Imaće sto epizoda jer su spojene tri, možda i četiri originalne sezone. Pogledao sam ceo original ponovo, pročitao sve scene i video da je ideja scenarista dobra i da se linija prirodno nastavlja. Veoma mi je imponovala njihova inicijativa da nasuprot originalu doktor Nemanja Arsić nastavi da živi svojim burnim karakterom. Jedva čekam da obučem beli mantil. Mnogo sam voleo tu ulogu. Bilo mi je teško kada su se snimale scene u kojima je on morao da ode, a često sam svedočio i da je mnogo mojih drugova medicinara moralo da ode u zemlje Evropske unije, Saudijsku Arabiju i Ameriku, teška srca, ali zbog dobrih poslovnih ponuda. Kada sam snimao scenu u kojoj Arsić iz istog razloga odlazi uu Švajcarsku, svi ti prijatelji rasuti po svetu su mi prošli kroz srce – priznaje Bosiljčić dodajući da se Arsićevim  povratkom u otadžbinu izražava želja da se svi ti ljudi jednog dana vrate.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV/TV Novosti

Advertisement