Connect with us

Top Story

Radivoje RAŠA BUKVIĆ u SITKOMU prvi put posle 12 godina: Slučaj porodice BOŠKOVIĆ od septembra NA RTS!

Published

on

Nova serija koju će gledaoci moći da prate na RTS-u od septembra, „Slučaj porodice Bošković“, je lagani sitkom, o porodici, ljubavi, problemima sa kojima se pomalo nosimo svi u Srbiji. Radomir Raša Bukvić, jedan je od glavnih junaka serije Slučaj porodice Bošković. Period pandemije proveo je u Beogradu i Somboru kod roditelja, mada je do tada živeo na relaciji Pariz-Beograd.

„Teško se putuje u ovoj situaciji, a malo se i snima. Trenutno, u Francuskoj, u Parizu, čuo sam da se samo tri ili četiri filma rade. Tako da je filmska industrija i u Francuskoj gotovo stala“, kaže poznati glumac.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Slavko Štimac u drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! UBICE MOG OCA ponovo GOSTUJU!

U seriji koja će se pred gledaocima naći u septembru Bukvić glumi neuspešnog glumca – ono što u stvarnom životu svakako nije. Napominje da je za njega pre svega bio izazov to što se pojavljuje u ovakvom televizijskom formatu.

„Prethodnih 12 godina nisam snimio nijednu komediju. Nekako me je život vodio kroz druge žanrove, kroz triler, akciju, dramu, melodramu, čak i jedan mjuzikl 2010. godine. To je jedino što je malo zaličilo na ovo, ali kada sam kretao u posao, imao sam neki zazor. Pitao sam se da li ću moći? Da li sam izgubio tu elastičnost? I, ispostavilo se da izgleda da nisam“, smatra on, dodajući da mu je učešće u ovoj seriji jako prijalo jer nije vulgarna. Serija je s jedne strane vrlo ambiciozna, ali nije pretenciozna. U centru je porodica i naravno da su tu onda i svi porodični elementi – nesporazumi, situacije koje su komične, a pošto je ovo sitkom, sve one su nekako iščašene, pomerene, dovedene do apsurda. Bukvić veruje da će Slučaj porodice Bošković imati dobar prijem kod publike.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o filmu i seriji KOŠARE – U snimanju učestvuju preživeli vojnici! Više od 350 eksplozija, mnogo AKCIJE i MILOŠ BIKOVIĆ!

„Po onome što sam video u scenariju procenio sam da sam još uvek kapacitet i da još uvek imam te godine da ja to mogu da uradim. Drago mi je što sam uspeo da izguram sve sam bez pomoći stručnog osoblja. Verujem da ću i u drugoj i trećoj sezoni, ako je bude, dao Bog, da ću uspeti da izguram“, kaže Raša Bukvić.

Sticajem okolnosti, trenutno se snimaju tri filma o životu Nikole Tesle. Jedan u kome lik Tesle tumači Bukvić, po žanru je vestern. Radi se o kvalitetnoj zamisli Boriše Simovića koji je smestio tu priču u Kripl Krik, mesto pored Kolorado Springsa gde je Nikola Tesla obavljao svoje eksperimente vezane za istraživanje energije koja se nalazi u jonosferi i elektriciteta iz gromova. A Kripl Krik je mesto u Americi na koje udara najveći broj gromova tokom godine. Vestern je jer se sve to dešava 1899. godine i Tesla se nalazi u situaciji koja po estetici podseća na vestern, objašnjava Bukvić.

Pročitajte još 10 srpskih filmova kojima je KORONA rekla STOP! Kada ćemo gledati FILMOVE čije je premijere ODLOŽIO VIRUS?

Foto Promo

Advertisement