Connect with us

TV

UBISTVA U BEČU – Austrijski ŠERLOK HOLMS dobio DRUGU SEZONU! Večeras VELIKO finale prvog ciklusa UZ BIZARNU SMRT na VOJNOJ AKADEMIJI!

Published

on

Pročitajte još EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Finalna epizoda prve sezone serije „Ubistva u Beču“, koju pratimo u nedelju 26. jula na kanalu Epik Drama od 21.00, zločin će sa bečkih ulica dovesti pravo u dom glavnog junaka Maksa Libermana (Metju Bird).

Pročitajte još HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

Porodicu Liberman zadesiće veliko iznenađenje kada im Maks bude saopštio da je njegova devojka Klara raskinula njihovu veridbu. Ipak, pažnju sa emotivnih problema glavnog junaka na trenutak će skrenuti nervni slom koji je na vojnoj akademiji pod misterioznim okolnostima doživeo Maksov mlađi rođak. Podjednako mistične biće i modrice na njegovom telu u kojim lokalna policija neće videti ništa sumnjivo, ali će austrijskom Šerloku Holmsu one biti povod za dalje ispitavanje. Ono će ga odvesti u bizarni svet koji vlada među kadetima akademije Sent Florijan. Njihove sadističke igrice već su odnele jedan mlad život. Maksov briljantni um ovog puta imaće zadatak da reši šifrovanu poruku koja će spasiti njegovog rođaka od agonije i sigurne smrti.

Pročitajte još SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Hoće li moći ŽIKINA DINASTIJA bez ŽIKE?

Mada se ovom epizodom opraštamo od bečke verzije Holmsa i Votsona, rastanak će biti samo privremen. Serija „Ubistva u Beču“ zvanično je dobila zeleno svetlo za drugu sezonu. Prvi svetski rat sve je bliži, a Beč će se uskoro naći u njegovom epicentru. Kako će se u svetskom „zemljotresu“ koji predstoji snaći naši junaci?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement