Connect with us

FILM

HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

Published

on

Ljubitelje kultnog domaćeg filmskog serija oduševila je vest da se Žikina dinastija vraća sa jedanaestim nastavkom Luda godina. Scenario za film u kom će ovog puta glavni junak biti Žikin unuk Miša (glumiće ga Nikola Kojo, kao i u originalu) potpisuje Milena Marković, dok će za režiju biti zadužen Milan Konjević.

Pročitajte još Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma Zdravković i Silvana Armenulić – DA ili NE?

Mada je radnja ovog puta smeštena u vreme kada je Miša roditelj dvojice dečaka, od kojih je jedan na pragu „ludih godina“, reditelj filma otkriva da ćemo uz nove likove imati priliku da još jednom vidimo one junake uz koje su mnogi od nas odrastali.

Pročitajte još SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Hoće li moći ŽIKINA DINASTIJA bez ŽIKE?

Nikola Kojo se vraća kao Miša Pavlović, a svoje role repriziraće i Rilada Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić, kao Marija, Boba i frau Elza. U filmu će biti još nekih iznenađenja, kao i mnogo novih likova, ali je još rano da otkrijemo celu podelu – istakao je Konjević.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – ova SRPSKA GLUMICA je VAŠ novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Hoće li Žikina dinastija bez Žike, odnosno Gidre u kultnoj ulozi, moći da dostigne nebeske visine originala i bar 1001 reprizu saznaćemo već sledeće godine kada se očekuje premijera filma.

Foto Internet

Advertisement