Naslovna FILM HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić,...

HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

Ljubitelje kultnog domaćeg filmskog serija oduševila je vest da se Žikina dinastija vraća sa jedanaestim nastavkom Luda godina. Scenario za film u kom će ovog puta glavni junak biti Žikin unuk Miša (glumiće ga Nikola Kojo, kao i u originalu) potpisuje Milena Marković, dok će za režiju biti zadužen Milan Konjević.

Pročitajte još Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma Zdravković i Silvana Armenulić – DA ili NE?

Mada je radnja ovog puta smeštena u vreme kada je Miša roditelj dvojice dečaka, od kojih je jedan na pragu “ludih godina”, reditelj filma otkriva da ćemo uz nove likove imati priliku da još jednom vidimo one junake uz koje su mnogi od nas odrastali.

Pročitajte još SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Hoće li moći ŽIKINA DINASTIJA bez ŽIKE?

Nikola Kojo se vraća kao Miša Pavlović, a svoje role repriziraće i Rilada Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić, kao Marija, Boba i frau Elza. U filmu će biti još nekih iznenađenja, kao i mnogo novih likova, ali je još rano da otkrijemo celu podelu – istakao je Konjević.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – ova SRPSKA GLUMICA je VAŠ novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Hoće li Žikina dinastija bez Žike, odnosno Gidre u kultnoj ulozi, moći da dostigne nebeske visine originala i bar 1001 reprizu saznaćemo već sledeće godine kada se očekuje premijera filma.

Foto Internet

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!