Naslovna TV TOP 10 ČINJENICA o seriji ŠTREBERI koje SIGURNO niste ZNALI!

TOP 10 ČINJENICA o seriji ŠTREBERI koje SIGURNO niste ZNALI!

Dobre fore, dosta smeha, pravi humor, sve ovo osobine su sitkoma „Štreberi“ koji od 2007. godine zaokupljaju pažnju miliona gledalaca širom sveta. „Štrebere“ gledamo na kanalu FOX vikendom u formi maratona. Niz od šest epizoda, jedna za drugom, garant je smeha koji ne prestaje šest puta po 25 minuta.

O „Štreberima“ znamo mnogo, ali smo odlučili da vam izdvojimo deset neverovatnih informacija koje, možda, niste znali o ovom sitkomu.

1. Majam Bialik, koja je igrala lik Ejmi Fare Foler, zapravo je jedina glumica iz cele ove “štreberske” ekipe koja ima doktorsku disertaciju. Stekla ju je na univeritetu Los Anđelesa, pre nego što je 2010. godine postala stalni član. Majam je doktorirala neuronauke, široku biološku oblast koja se bavi naučnim isrtaživanjem nervnog sistema.

2. Šeldon kojeg igra Džim Parsons veoma često nosi različite varijante majica sa motivima serije “Fleš”, koju takođe gledamo na kanalu FOX. Ali, zanimljivo je i da lik Cisko Ramon u jednoj epizodi “Fleša” nosi majcu na kojoj piše “Bazinga!” – uzvik po kojem je Šeldon prepoznatljiv.

3. Tokom snimanja treće sezone, producenti su saznali da se u Belorusiji pojavio plagijat serije naslovljen “Teorija”. Ipak, nije bilo potrebe angažovati advokate, jer kada su glumci u Belorusiji shvatili da je tema ukradena, redom su otkazivali ugovore.

4. Dva glavna junaka “Štrebera” Šeldon Kuper (Džim Parsons) i Leonard Hofstadter (Džoni Galecki) imena su dobili po poznatom televizijskom producentu Šeldonu Leonardu.

5. Kajli Kvoko koja igra lik Peni propustila je samo dve epizode u četvrtoj sezoni, jer je na jahanju polomila nogu. Nesreća na jahanju nije usporila snimanja, pa se posle ta dva izostanka Kajli vratila na set sa sve gipsom. Njene scene bile su snimane tako da je stajala iza pulta, pa gledaoci nisu videli njenu imobilisanu nogu.

6. Džim Parsons (Šeldon) i Kajli Kvoko (Peni) bili su najplaćeniji televizijski glumci od 1. juna 2014.  do 1. juna 2015. godine. Džim je za tih 365 dana zaradio 29 miliona dolara, a Kajli samo pola miliona manje.

7. Sa izuzetkom pilot epizode, svaka od snimljenih 282 epizoda, nosi ime nekog naučnog dostignuća ili teorije.

8. Obe trudnoće Melise Roš, koja igra Bernadetu Rostenkovsku, bile su deo serije. Nažalost, Melisa je imala spontani pobačaj u prvoj trudnoći, ali je zato drugu upešno iznela. To objašnjava zašto je veoma brzo posle Hejli u seriji Bernadet rodila i drugo dete.

9. Kada je serija dostigla određenu popularnost na snimanja, a koja se rade pred publikom uživo, u gledalištu su uvek sedeli studenti poznatog fakulteta Kaltek.

10. Tri prava milijardera bila su gostujući glumci u ovom sitkomu: Stiv Voznijak, Elon Musk i Bil Gejts.

Čekirajte Obavezno

MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Miloš Biković pojavio se na samom kraju druge sezone serije "Senke nad Balkanom", u poslednjoj epizodi, te gledaoci s nestrpljenjem čekaju treću...

IVAN BOSILJČIĆ šokirao javnost PRIZNANJEM iz PRIVATNOG ŽIVOTA! Mnogi ga NEĆE razumeti, ali OVU TAJNU više nije mogao da KRIJE…

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO! Glumac Ivan Bosiljčić...

Urgentni centar – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 22h): Damjanu stavljene LISICE, a Marina mu POMAŽE

Ljubav između Nemanje Arsića i sestre Marte vraća svoj stari sjaj ioni su sve bliže odluci da obelodane svoju vezu. Nastavlja se Nininaborba za radno mesto. Sestra Ljilja pomaže Nini tako što je dovodi unevladinu organizaciju koja se bavi borbom za prava majki i budućihmajki.  Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – četvrtak, 17. septembar: Vukašin PROVALJUJE Sofiju! Ona i ne sluti ŠTA...

Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Igra sudbine 146. epizoda zavrteće točak života brže nego ijedna do sada. Konačno će se neke stvari razjasniti, a mnoge maske će...

Tate – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 20.00): Vlada u PAKLU zbog Mionine LJUBOMORE

Pročitajte još Igra sudbine 145. epizoda – sreda, 16. septembar: ŠOK! Sofiji se ne PIŠE DOBRO! Matija će POLUDETI na POSLU! A zatim...